Mazda6 GG RF 2003 2.0 MZR-CD ~160KM/370NM
Witaj
właśnie na takim efekcie mi zależało, żeby światło było białe a nie żółte
żarówki które zamontowałem to Philips BlueVision ultra, opakowanie:

- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)
Z okazji 135 000km oraz na zupełnej serii silnika przeprowadziłem pomiary przyspieszenia g-tech'em (opony letnie):
Zalecam oglądanie przynajmniej w rozdzielczości 720p
Swoją drogą nie ma jak to ekonomiczny diesel od Mazdy, spalanie chwilowe 148,1l/100km w 2:16, wcześniej 117,0l/100km 
Zalecam oglądanie przynajmniej w rozdzielczości 720p

zobaczymy jeszcze, wszystko w swoim czasie
póki co mamy pomiary zupełnej serii, będą do porównania po założeniu IC 
a gdzie się grill czarny podział
czy to starsze zdjęcia ?
mazda naprawdę ładna – pozazdrościć
skoro robisz kontrast auta srebrno – czarny widziałbym czarny dach i ciemne szybki ale to tylko mój gust a jak pisałeś się nie dyskutuje o gustach
zdjęcie autka kolegi tomi 71 z forum TOYOTY – pozwolisz że wsadzę małe

W takich barwach widziałbym twoją 6
Co do tylnych lamp polecam dymioną folię do lamp która w 99% przepuszcza światło – możesz spróbować a jak się nie spodoba zawsze idzie zerwać – koszta praktycznie zerowe

mazda naprawdę ładna – pozazdrościć

skoro robisz kontrast auta srebrno – czarny widziałbym czarny dach i ciemne szybki ale to tylko mój gust a jak pisałeś się nie dyskutuje o gustach
zdjęcie autka kolegi tomi 71 z forum TOYOTY – pozwolisz że wsadzę małe

W takich barwach widziałbym twoją 6

Co do tylnych lamp polecam dymioną folię do lamp która w 99% przepuszcza światło – możesz spróbować a jak się nie spodoba zawsze idzie zerwać – koszta praktycznie zerowe

- Od: 12 cze 2012, 23:49
- Auto: Mazda 2 DY
rok 2003
silnik 1.4tdci
68KM
Ja może zamiast lusterek pokusiłbym się o maskę w carbonie 
Dach oczywiście zostaje
Dach oczywiście zostaje

Przy jakich obrotach zmieniales biegi?? Z odglosu obstawiam ze nie przekraczaly 3.2 tysiaca obrotow
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
Grill powrócił do swojego pierwotnego stanu, mam na niego pomysł jednak musi on trochę poczekać na realizację
Myślałem jakiś czas temu o obklejeniu maski czarną folią, dachu i tylnej klapy, obawiam się tylko że może to nie wypalić i średnio będzie wyglądać końcowy efekt
co do Carbonu nie jestem przekonany, wolałbym chyba zwyczajnie czarną folię, wszystko się jeszcze okaże, wpierw -30mm!
W okolicach 4 tysięcy
przed momentem kiedy moc zaczyna gwałtownie zanikać ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
karol napisał(a):Przy jakich obrotach zmieniales biegi?? Z odglosu obstawiam ze nie przekraczaly 3.2 tysiaca obrotow
W okolicach 4 tysięcy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Po pewnym czasie nieobecności, wraz z nową wiosenną aurą przyszła pora na pewne zmiany
Madzia dostała nowy IC, przeszła serwis klimy i przestała samoczynnie gasnąć
Na stan obecny nie było większych zmian w wyglądzie, na te poczekamy jeszcze trochę..
Obecny wygląd autka:

Mała fotorelacja z wymiany intercoolera

Nie obyło się bez ofiar

Do tego porównanie starego i nowej sztuki

To chyba na tyle póki co. W najbliższym czasie odbędzie się parę drobnych modyfikacji, ale póki co zachowam te plany dla siebie

Mała fotorelacja z wymiany intercoolera

Nie obyło się bez ofiar

Do tego porównanie starego i nowej sztuki

To chyba na tyle póki co. W najbliższym czasie odbędzie się parę drobnych modyfikacji, ale póki co zachowam te plany dla siebie

Kurde czemu on jest tak zalany olejem? U siebie patrzylem ani kropelki oleju.
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
Wada przedliftow, pekajace IC. Wyplywal z niego przez pęknięcia, z czasem zbierało sie go tam coraz wiecej i uronil kilka kropel 
A dziękuję, dziękuję
No taka wymiana IC w przedlifcie bardzo korzystna jest
auto żwawiej przyspiesza od razu i to czuć wyraźnie
póki co wygrywa komfort nad springami, może to i nawet z braku funduszy, zobaczymy co przyniesie czas 
Bzduraleitowdz napisał(a):póki co wygrywa komfort nad springami,
na ebay.co.uk widzialem za 20£ IC
Tam też szukałem, ale nie było mi dane znaleźć używkę w dobrym stanie. Bez przesady, nie wymagam przecież od limuzyny trzymania się w zakrętach jak w aucie sportowym, typu Scirocco R
nie ta moc, nie te drogi, nie ta kieszeń
w obecnej seryjnej konfiguracji żadna krzywda się nie dzieje przecież, fundusze się znajdą to i auto pójdzie w dół
oby temu jeszcze drogi dopisały, bo w Łodzi niestety ale jest coraz gorzej 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)