digital123 napisał(a):A tak wygląda po skończeniu
Cacy

www.mazdaspeed.pl
digital123 napisał(a):A tak wygląda po skończeniu
Wojtek napisał(a):wyglada super![]()
ps. czas reakcji na wlaczenie jest naprawde krotki
digital123 napisał(a):ile wytrzymają takiego mrugania
karol napisał(a):Hmmmm tak szczerze kiedy w UK wlanczasz dlugie ? bo mi sie to prawie nie przytrafia![]()
pomysl nad korekta lakieru twoja magdalena na to zasluguje![]()
digital123 napisał(a):karol napisał(a):Hmmmm tak szczerze kiedy w UK wlanczasz dlugie ? bo mi sie to prawie nie przytrafia![]()
pomysl nad korekta lakieru twoja magdalena na to zasluguje![]()
A mnie sie zdarza i to często. Co do korekty lakieru tp wiem o tym, bo mazda posiada wiele rys no i nadkola proszą sie o interwencję . Tylko problem bo nie mam na to czasu sam i nie mam nikogo kto mógł by to zrobić.
bury84 napisał(a):Karol to by najlepiej całą przemalował od razu i to kilka razy
karol napisał(a):bury84 napisał(a):Karol to by najlepiej całą przemalował od razu i to kilka razy
Po co nie ma takiej potrzeby – poswiecic kilkanascie( okolo 15mysle) godzin i bedzie jak nowy
Do porzadnego jeszcze brakuje troche wiedzy i umiejetnoscidigital123 napisał(a): Zrobisz porządny detailing
bury84 napisał(a):co za różnica dla Karola jedno auto czy dwa
zemoj napisał(a):Zgadzam się z Radexem, poszukaj trochę i postaraj się ujednolicić barwę obu świateł.
Ogólnie bardzo ładny egzemplarz!
gazdomir napisał(a):fajna mazda. potrzebuje drugiego kompletu felg. chętnie bym kupił takie jak twoje:) podobają mi się. jak wygląda spalanie u ciebie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości