radar88 napisał(a):Dla mnie i tak jest kawał serca i pasji włożone
I to naprawdę widać, bo drugiej takiej, choćby podobnej nie widziałem

Wykonany kawał dobrej roboty i to ze smakiem, świetna robota Karol

P.S. dupc ten komentarz

www.mazdaspeed.pl
radar88 napisał(a):Dla mnie i tak jest kawał serca i pasji włożone
karol napisał(a):A tak na powaznie LUDZIE w PL chyba zapomnieli co znaczy pasja i zamilowanie do auta.
Lucky Luke napisał(a):Karol moze kolega Clau-n się pochwali swoją Mazda bo narazie to tylko pisze,ze ma zamiar kupić tak więc domniewam ze dalej Poltkiem lub Lada smiga a Madruje się jakby nie wiem co co za ...
CLAU napisał(a):Radar, ale wszystko ok. Ja bron boze nie twierdze, ze to ma byc auto do driftu, czy wyscigow, tak samo jak z nikim na swiatlach sie nie bede ustawial i scigal bo od tego jest tor w poznaniu a nie ulica. Ja tylko stwierdzilem, ze auto wyglada nieadekwatnie do tego, czego moglbym sie spodziewac. Auto sprawia wrazenie strasznie sportowego, mimo ze malo z tym ma wspolnego i fabryczny MPS nie jest tak grozny jak ta czerwona strzala. I wszystko ok, jesli Karolowi to pasuje to pieknie. Pytalem tylko czy rzeczywiscie ta maska spelnia jakas funkcje poza walorem wizualnym.
CLAU napisał(a):Karol wiele modó wykonał i wiem, ze na pewno go popytam o CA jesli tylko bedzie chcial sie podzielic wiedza, bo estetyka estetyka. Moja M6 bedzie totalnie fabryczna i rowniez mam swiadomosc, ze taki fabryczny design moze kogos mierzic i byc moze nawet nie bedzie mogl spac w nocy, bo niczego nie dokleje albo nie daj boze bede jezdzi lna fabrycznych 16" zamiast od rzau pakować 17" na zime.
Lucky Luke napisał(a):Sorki ale patrzac ile czasu I cashu pochlonel project Karola az krew zalewa jak sie cos takiego czyta.
bury84 napisał(a):A jak już kiedyś kupisz Mazdę-załóż temat, to my ocenimy
szoszon1983 napisał(a):jeździliby nówkami sztukami, ale takimi jak wszyscy inni...
szoszon1983 napisał(a):CLAU, sens niektórych modów Karola jest taki sam, jak moje nakładanie wosku za 100GBP na starą micrę mojej zony wartą 700GBP. Może to być mało racjonalne, wręcz wyrzucanie kasy w błoto, ale mi to poprawia humor, oglądam sobie po deszczu piękne kropelki na lakierze... Chodzi zboczenie właściciela.
Karol jest pozytywnie zakręcony... gdybyś go poznał, to wiedziałbyś, że na pewno nie robi tego, żeby komuś zaimponować, po prostu to lubi. Jego wizja jest tez nie w moim stylu i sam bym takich zmian nie zrobił, ale wiem jak on jest tym zajarany i jaką radość mu to sprawia i zazdroszczę mu bakcyla....
moim zdaniem maska średnio pasuje, za to białe 18'tki wymiatają, podoba mi się też czarny dach, do tego auto wcale nie brzmi jak klekot... nie ma auta, które spodoba się każdemu.
tak na serio, jaki jest sens jakichkolwiek modyfikacji? Myślę, że gdyby Karol i wielu innych jemu podobnych przerabiających auta kasę włożoną w mody zanieśli do salonu, to jeździliby nówkami sztukami, ale takimi jak wszyscy inni...
CLAU napisał(a):Bardzo podoba mi sięjego auto na miniaturce w podpisie, duże srebrne alu, czerwone zaciski i bardzo łądny czerwony kolor samochodu. Reszta mi się nie podoba i tyle.
CLAU napisał(a):Dla mnie każda zmiana musi być uzasadniona jakąś funkcjonalnością lub praktycznością.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości