www.mazdaspeed.pl
leitowdz napisał(a):tutaj serdeczne pozdrowienia dla wszystkich hejtujących diesla, deal with it![]()
leitowdz napisał(a):Witam Was moi parafianie![]()
Z okazji świąt pojechaliśmy z Madzią na pomiary, a te wypadły dobrzeWszystko już mamy szczelne i autko śmiga jak na załączonym obrazku
(tutaj serdeczne pozdrowienia dla wszystkich hejtujących diesla, deal with it
)
Mamy nowy czas 0-60MPH na oponach letnich: 8.15Jeżeli ktoś by chciał, mogę podzielić się filmikiem
leitowdz napisał(a):To czy auto gubi trakcje zależy od wielu czynników, pomijam te oczywiste jak pogoda i stan nawierzchniJa mam Yokohamy C.Drive 02 i muszę przyznać, że to są dobre opony ale przydałyby się szersze
mam 205/55 R16 a przy R17 celowałbym raczej w 215
Dziękuję, lubię swoją Mazdę to fakt, zastanawiam się jeszcze nad wyrzuceniem kata ale potrzebowałbym sensownej rady na ten temat
Chociaż prawda może być taka, że każdy powie co innego a na koniec po wyrzuceniu go okaże się jeszcze inaczej
Bartg napisał(a):8.15 to robi seicento 1.2 16v więc dalej będe hejtował kopcenie i klekot
Socyopatic napisał(a):do 100 km/h jedzie niemal jak moja V6 przy spalaniu dwa razy mniejszym, wiec źle nie jestniemniej diesel to diesel i powyżej 100 już tak różowo pewnie nie jest
ciekawy jestem jak będzie z wytrzymałością tego Setupu w perspektywie przebiegu powyżej 15tys km od momentu zwiększenia osiagow.
leitowdz napisał(a):Gdzieś od 180 benzyna 2,3 będzie z przodu (Mariusz potwierdzi)
leitowdz napisał(a):Bardzo dobrzezrobiłem już 4k km i sprawuje się bez zarzutów. To jest zbyt mały przebieg, żeby cokolwiek oceniać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości