Mazda6 GG RF '05 – Karol Projekt :) Budowa CA str.17
Widzę Karol że zdrowo lecisz z projektem, oby tak dalej 

]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
Ok Panowie co by nie bylo ze wakacje i nic sie niedzieje to sie pochwale
Madzia zrobila 5.168 kilometrow ze tak powiem z palcem w nosie
Trasa UK---> PL srednia predkosc okolo 180km/h 18020km na 2 zbiornikach czyli okolo 100l
Przed wyjazdem to co zrobilem to wymiana tarcz hamulcowych- nie bylo to latwe

+ myslalem ze mi wyja opony to zmienilem na Continental Sport Contact3
Ale okazalo sie ze to lozysko
Tylko ze bylo juz 2h do wyjazdu wiec pojechalem z wyjacym lozyskiem i 16h w takim halasie
Ale w PL wszystko wymienilem bylo troche zabawy ale dalem rade
W miedzy czasie kupilem grila w PL ale drugi raz z tej samej seri trafil mi sie trefny i jestem na etapie rozmyslania jak zlikwidowac ta szpare pomiedzy grilem a maska
jakies sugestie?????

+ odrazu po powrocie udalem sie na spot Mazdy speed UK DIVISION
i tu foto moja jako czerwona zawstydzona babcia przy nowkach sztukach mlodszych siostrach

W PL poza wscibskimi dogryzkami ze strony szwagrow madzia zrobila poprostu FURORE Ludzie sobie na stacjach czy pod kantorem robili zdjecia. Az sie milo robi jak widac ze komus sie podoba
Mialem tez kilka starc Car Audio ale tu nawet nie ma o czym gadac
Pozdrawiam
Madzia zrobila 5.168 kilometrow ze tak powiem z palcem w nosie

Trasa UK---> PL srednia predkosc okolo 180km/h 18020km na 2 zbiornikach czyli okolo 100l
Przed wyjazdem to co zrobilem to wymiana tarcz hamulcowych- nie bylo to latwe

+ myslalem ze mi wyja opony to zmienilem na Continental Sport Contact3

Ale okazalo sie ze to lozysko
W miedzy czasie kupilem grila w PL ale drugi raz z tej samej seri trafil mi sie trefny i jestem na etapie rozmyslania jak zlikwidowac ta szpare pomiedzy grilem a maska

+ odrazu po powrocie udalem sie na spot Mazdy speed UK DIVISION

W PL poza wscibskimi dogryzkami ze strony szwagrow madzia zrobila poprostu FURORE Ludzie sobie na stacjach czy pod kantorem robili zdjecia. Az sie milo robi jak widac ze komus sie podoba
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mialem tez kilka starc Car Audio ale tu nawet nie ma o czym gadac

Pozdrawiam
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
karol napisał(a):18020km na 2 zbiornikach czyli okolo 100l
no to dales rade ponad 18tys km na dwoch zbiornikach

Niezle masz spalanie
karol napisał(a):po powrocie udalem sie na spot Mazdy speed UK DIVISIONi tu foto moja jako czerwona zawstydzona babcia przy nowkach sztukach mlodszych siostrach
![]()
juz nie przesadzaj Karol. Wszyscy przyszli ogladac Twoja babcie.
P.S. Tylko tego kabla sie pozbasz, bo nie pasuje do caloksztaltu
bardzo ale to bardzo ładna Madzia.powodzenia Karol.
- Od: 8 gru 2011, 14:46
- Auto: mazda6 TS 2007 2.0 147 km
Wojtek napisał(a):no to masz jeszcze troszke fotek
Dzieki Wojtek

DANIELDELIMATA@WP.PL napisał(a):bardzo ale to bardzo ładna Madzia.powodzenia Karol.
Dziekuje slicznie
Niestety projekt chyba zostanie zakonczony tak jak jest ( po wyjezdzie do PL stracilem wene
A tak z ostatnich niusow jakie trafily do madzi to 2x30cm JL audio efekt nijaki bo brakuje mocy
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
Oj odpoczniesz chwilę i znając Ciebie dalej będziesz grzebał 
]
-
Kamil
Dasz rade Karol napewno wpadnie ci cos ciekawego do głowy
a powiedz mi ile taki grill w polsce kosztuje bo tutaj patrzylem na ebay to koszt okolo 70 f ,troche drogo ,a chcialbym sobie taki sprawić.pozdro
mam nadzieje ze jeszcze chwile jara bedzie bo jeszcze z 50 tysiecy mil bedzie w moich rekachIraZ napisał(a):stara ale jara
Z cyklu CAR AUDIO zmienilem suba z JBL na JL audio i krok do tylu
karol napisał(a):W PL poza wscibskimi dogryzkami ze strony szwagrow madzia zrobila poprostu FURORE Ludzie sobie na stacjach czy pod kantorem robili zdjecia. Az sie milo robi jak widac ze komus sie podoba![]()
Mialem tez kilka starc Car Audio ale tu nawet nie ma o czym gadac![]()
![]()
Pozdrawiam
No furore to pewnie tak, bo dawno nie bylo widac klekota zrobionego na Szybkich i Wscieklych. Te wloty na masce maja jakas funkcje w silniku na rope ? Dlaczego nie kupiles fajnej benzyny tylko z ropy zrobiles cos sportowego na miare Lancera Evo9 ? Gdzie tu sens ?
Pytam powaznie i bez zlosliwosci.
UUUUUUUUUUUUU.....Karol, co Ty na to?!
Sprzedam konsole środkową do M6 polift, z uszkodzonym Cd Bose, bez sterowników nawiewu
- Od: 21 mar 2011, 00:37
- Auto: Mazda 6 2.0 TS2, 2005
Mazda 3 1.6 TS2, 2005
viewtopic.php?f=331&t=131055
Własnie Karol napisz coś.pozdr.
Czepianie się – zawsze coś się komuś może nie podobać. Karol pewnie kupując auto nie sądził, że tak daleko pójdzie z modami...
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Ten jego Dieselek nie jednemu by nosa utarł...ekonomia to raz, dwa że dobrze to auto gania, trzy, projekt jest dopracowany i to się liczy.
]
-
Kamil
Dokładnie Kamil dobrze gadasz
Karol nie zawracaj sobie glowy tym komentarzem.pozdr.

CLAU napisał(a):No furore to pewnie tak, bo dawno nie bylo widac klekota zrobionego na Szybkich i Wscieklych. Te wloty na masce maja jakas funkcje w silniku na rope ? Dlaczego nie kupiles fajnej benzyny tylko z ropy zrobiles cos sportowego na miare Lancera Evo9 ? Gdzie tu sens ?
Pytam powaznie i bez zlosliwosci.
Temat wyglada tak kupilem auto jezdzilem nim przez 3,5 roku bez modow ( poza felami i szybami) i dostalem strzala w pupę ( ale juz zaczelem grzebac przy aucie) i byly dwie mozliwosci:
Zakup GH
Lub zrobienie tak jak chce – Mowa tu o nie tuningu tylko dolepianiem tego wszystkiego co tylko wazy i przeszkadza
A wiec padlo na nr2 czyli remont i stylizacja co prawda graty juz zbieralem od 1,5 roku bo plany juz dawno byly takie ale tylko zbieralem nic nie robilem.
Teraz tak idac twoim tokiem myslenia powinienem srobic swapa na 3.0 V6 z kutymi tlokami lub bog wie co- ale to auto robi tygodniowo 250-350km i ma przejechane prawie 200 tysiecy MIL!!!!!!!
Tak wiec nic mi nie pozostalo jak tylko jezdzic dalej swoim ledwo KLEKOCZACYM klekotem stylizowanym na EVO9
A tak na powaznie LUDZIE w PL chyba zapomnieli co znaczy pasja i zamilowanie do auta. Ale to juz temat indywidualny
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdrawiam
Ps. Sens jest taki- wyobraz sobie ze kiedys widziales na ulicy lub w gazecie wystilizowane AUTO. Dorastasz zaczynasz pracowac kupujesz auto i robisz rekonstrukcje swojego marzenia
karol napisał(a):A tak na powaznie LUDZIE w PL chyba zapomnieli co znaczy pasja i zamilowanie do auta. Ale to juz temat indywidualny![]()
Dokładnie, auto ma Tobie służyć to raz a dwa że Tobie się ma podobać
Dla mnie i tak jest kawał serca i pasji włożone a to się liczy najbardziej.
Good Job

]
-
Kamil