Mazdaspeed6 GG L3-VDT '06 by Olrzyn – sprzedana
Fajnie. Niech teraz służy. Szkoda, że nie mogłem wczoraj oblookać, ale jeszcze pewnie będzie okazja. 

-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
obecnie auto do sklepania na mieście można sie dowartościować
ale jeszcze tydzień i będzie petarda 

VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
ale później jaka radość.
a Tylko się nie zdziw
te 1000km.. i zmiana oleju to jeszcze nie jest 100% silnika. mój dopiero teraz zaczyna jeździć tak jak jeżdził.. i mam wrażenie że z każdymi km układa sie lepiej.
Misiek mówił mi że tak naprawdę dopiero po 3k km silnik jest w 100% ułożony. to by się zgadzało. bo po tych 1000km to pupy nie urywało. teraz już zrobione ponad 2k i jest zdecydowanie lepiej

Ale też dobra rada dla Ciebie. na zimę nie lej 5W50. on się strasznie dłuuugo rozgrewa :/ ja ostatnio wracałem sobie z łodzi.. to max temp oleju na autostradzie była 75C. (ok, nie mam jeszcze założonej osłony pod silnikiem, ale nie wiem czy ma to większy wpływ..
a Tylko się nie zdziw
Misiek mówił mi że tak naprawdę dopiero po 3k km silnik jest w 100% ułożony. to by się zgadzało. bo po tych 1000km to pupy nie urywało. teraz już zrobione ponad 2k i jest zdecydowanie lepiej

Ale też dobra rada dla Ciebie. na zimę nie lej 5W50. on się strasznie dłuuugo rozgrewa :/ ja ostatnio wracałem sobie z łodzi.. to max temp oleju na autostradzie była 75C. (ok, nie mam jeszcze założonej osłony pod silnikiem, ale nie wiem czy ma to większy wpływ..
Patarda to dopiero będzie jak ją wystroi

Dzis po powrocie z pracy do auta zastalem taka sytuacje. Poszedlem do pobliskiego hotelu w celu weryfikacji nagran z kamer. Pan ochroniarz zachowal sie super i od razu pokazal mi nagrania.
Bezdomy krecil sie kolo mojego auta od ok 09.10 i wkoncu o 10.53 urwal mi lusterko. najpierw kopniak pozniej oparl sie na nim zeby do konca zlamac..... nowe uzywane lusterko juz zamowione....
Bezdomy krecil sie kolo mojego auta od ok 09.10 i wkoncu o 10.53 urwal mi lusterko. najpierw kopniak pozniej oparl sie na nim zeby do konca zlamac..... nowe uzywane lusterko juz zamowione....
Ostatnio edytowano 6 paź 2016, 13:01 przez olrzyn, łącznie edytowano 1 raz
A ja bym jednak typa przyfilował i mu podziękował.
Bo on tam jutro wróci. Zobaczysz.

-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
a drzwi nie uszkodził ?
VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
DARO MAZDA 323 napisał(a):a drzwi nie uszkodził ?
drzwi mialy czarna kreske ale okazala sie jakas guma I zeszlo bez problemow. poza tym innych uszkodzen auta nie widze.
lusterko juz zamowione
dla kumulacji przestal mi dzialac xenon. nie wiem czy wiszace kable maja z tym cos wspolnego I ze nie ma jakiegos obwodu. sprawdze w sobote I w razie W zamowione nowe zarowki.
olrzyn napisał(a):Bezdomy krecil sie kolo mojego auta od ok 09.10 i wkoncu o 09.53 urwal mi lusterko. najpierw kopniak pozniej oparl sie na nim zeby do konca zlamac....
Po jaki ....j ?
torek napisał(a):u Olrzyna to chyba tylko Kucizna i większe turbo może wjechać – 26 gru 2015, 11:25![]()
wykrakales
olrzyn napisał(a):Przyszly rok to tylko zmiany wizualne i usztywnienie nadwozia. Silnika nie ruszam do 2017.
Po remoncie zrobione 1380km. program zmieniony zeby turbo nie dmuchalo wiecej niz 1.1 bara
teraz trzeba dobic do 2500km I mozna auto na nowo stroic na hybrydzie.
Plany na 2017:
Maxton Design I dokladki z carbon
GSG – usztywnienie auta
nowy felunek 19x8.5-9.5
jeszcze cos wymysle mam przeciez sporo czasu....
Felgi na zime kupione. Tak mam 2 komplety – 17 cali bedzie na sprzedaz tylko zrobie im zdjecia. Teraz trzeba rexy tylko pomalowac a efekt bedzie jak ponizej 
Felgi widoczne na ponizszym zdjeciu sa na sprzedaz. 17x7 Sport Edition E1. Stan bdb.
gratis dorzucam opony zimowe 215/45/17 Dunlop – maja powyzej 6mm miesa natomiast na 1 jest wybrzuszenie a guma lekko sparciala wiec sa na zajechanie na torze.
Preferowany odbior osobisty. wiecej zdjec na dniach. Cena 650zl
Felgi widoczne na ponizszym zdjeciu sa na sprzedaz. 17x7 Sport Edition E1. Stan bdb.
gratis dorzucam opony zimowe 215/45/17 Dunlop – maja powyzej 6mm miesa natomiast na 1 jest wybrzuszenie a guma lekko sparciala wiec sa na zajechanie na torze.
Preferowany odbior osobisty. wiecej zdjec na dniach. Cena 650zl
Te felgi jeszcze aktualne?