Mazda6 GY LF-DE '06 H&R Aero by MAYKI
Podoba mi sie bardzo i jestem bardzo zadowolony z efektu wizualnego. Na komforcie tez wiele nie stracilem wlasciwie nie czuje roznicy dzieki Nightfall za pomoc w znalezieniu opon i za dodanie fotek jestes magikiem:roll:
Magik to był w Paktofonice
Ja sem zwykły człowieczek
Milo bylo się przydać do czegoś a przy okazji boczna było trochę razem pojeździć i pogadać

Milo bylo się przydać do czegoś a przy okazji boczna było trochę razem pojeździć i pogadać

Nightfallówna
lepiej by siadł do koloru tej budy jednak rotor w bieli plus ten polerowany rant
ale jak dojdzie gleba i ciemne szyby to moze ten ciemny rotor lepiej sie zgra. Do mnie za to kolorystycznie by pasowały idealnie, więc jak kiedyś Ci sie znudzą to możemy zrobić wymiane 
- Od: 13 sty 2014, 19:06
- Auto: Mazda 6, 3.0 V6, 2004r.
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
Dziekuje bardzo co chwila wygladam przez okno bo nie moge sie napatrzec
o przemalowaniu myslalem jeszcze zanim je kupilem ale w tym roku koniec z modami mam mnostwo innych wydatkow ze mnie zona jeszcze jeszcze nie udusila to sie dziwie:lol: a jeszcze na zlot bym chcial pojechac a to tez wydatek , no moze ewentualnie przyciemnie szyby zobaczymy sprezynki raczej w przyszlym roku
to masz tu VT z glebą
co by Ci się lepiej myślało 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Jest ładnie na nowych felgach, ale na tym VT z glebą to już całkiem kozak

- Od: 5 gru 2003, 15:25
- Auto: Mazda6 GJ SkyActiv-G 2.5 '15 SkyPassion
CX-7 Sport EU powered by DISI-tune
Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02
Świetne są te felgi
Gleba koniecznie 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Panowie chcę przyciemnić tylne szyby ale nie wiem jaką folie kupić i jaką przepuszczalność .
Efekt ma być taki żeby z zewnątrz były możliwie najciemniejsze ale nie tak żebym w nocy nic nie widział.
Mam ciemne auto dlatego z zewnątrz muszą być jak najciemniejsze żeby to ładnie wyglądało mam dylemat bo na alegrosz jest tego mnóstwo tanie drogie... Ceny wahają się od 12zł do 160 (w przybliżeniu)
Efekt ma być taki żeby z zewnątrz były możliwie najciemniejsze ale nie tak żebym w nocy nic nie widział.
Mam ciemne auto dlatego z zewnątrz muszą być jak najciemniejsze żeby to ładnie wyglądało mam dylemat bo na alegrosz jest tego mnóstwo tanie drogie... Ceny wahają się od 12zł do 160 (w przybliżeniu)
Co do folii to kup termokurczliwą, na allegro w granicach 80zł. Te najtańsze są beznadziejne. Sam będziesz zakładał?
Ja też mam w planach przyciemnienie szyb, ale będę to zlecał Wrap-Car.pl. Przyciemniać będę folią o przepuszczalności 5% a koszt to 350 zł netto. Wcześniej w Primerze miałem też przyciemnione tylko nie tą najmocniejszą i czasami to było za mało.
Ja będę zakładał sam. Kiedyś robiłem to na praktykach , więc wiem mniej więcej co i jak. Nie wiem jak mi to wyjdzie bo dawno nie robiłem ale najlepiej uczyć się na swoim a folia nie jest taka droga
W moim przypadku będzie to kwestia przypomnienia... mam nadzieje.
5% to dla mnie za dużo myślałem bardziej o przedziałach 12-20%
A folia oczywiście termokurczliwa nie widzę inaczej
5% to dla mnie za dużo myślałem bardziej o przedziałach 12-20%
A folia oczywiście termokurczliwa nie widzę inaczej
Poszukaj folii SunGard, bardzo dobre jakościowo, róźne linie do wyboru, sam ich używam już nie w pierwszym aucie i są świetne.
-
makmarc