Ale my się kolorami pozamieniali
 Ale my się kolorami pozamieniali 
www.mazdaspeed.pl

stachan napisał(a):Cacuszko

A jednak się przekonałeś do gleby. Wygląda kozacko
 A jednak się przekonałeś do gleby. Wygląda kozacko 

Danmazda napisał(a):<oczy> A jednak się przekonałeś do gleby. Wygląda kozackoJak po załadowaniu bagażnika ?

Beny napisał(a):Dach malowany ze wzgledu na pająki?
Jakas lepsza sesja by sie zdala

Nightfall napisał(a):Ja już mu powtarzam w kółko że jestem pierwszy do kupna to nie...
Wygląda obłędnie

MIRAS M6 napisał(a):. Ale co się nie robi dla jakości dźwięku

Forfiter napisał(a):NIe wiem czy wiesz ale zbedne wydatki. Nie posiadasz Rolls Royce'a mega wyciszonego zeby dążyć do uzyskania czytej barwy dzwieku!!! Lepiej przelej czasem na Caritas

Jestem jedną z nichMIRAS M6 napisał(a):Jest kilka osób w Klubie które miały okazję się przejechać tym konkretnym egzemplarzem.
 Co do GG/GY nie było różnicy jaki rynek, głośno w każdej jest.
 Co do GG/GY nie było różnicy jaki rynek, głośno w każdej jest.  Dobrze zrobiłeś że pomalowałeś
 Dobrze zrobiłeś że pomalowałeś 

Dobór metody tak jak opisałeś wymusiła sytuacja zastana na dachu. Widziałem nie tak dawno Marcinowy egzemplarz, wykonany w odmienny sposób i też mi się podobał. Obydwa rozwiązania są kwestią indywidualnego podejścia do tematu.
 Dobór metody tak jak opisałeś wymusiła sytuacja zastana na dachu. Widziałem nie tak dawno Marcinowy egzemplarz, wykonany w odmienny sposób i też mi się podobał. Obydwa rozwiązania są kwestią indywidualnego podejścia do tematu.MIRAS M6 napisał(a):i jest też ciszej jak w pierwszych egzemplarzach GJ.
 może to kwestia doboru "skutecznego" ogumienia, aby właściwie zagłuszało pozostałe hałasy
  może to kwestia doboru "skutecznego" ogumienia, aby właściwie zagłuszało pozostałe hałasy   albo mi się kick down na stałe zablokował? Muszę to jeszcze obczaić.
 albo mi się kick down na stałe zablokował? Muszę to jeszcze obczaić.
 Zamiana czterech kół na dwie nogi – bezcenne porównanie
 Zamiana czterech kół na dwie nogi – bezcenne porównanie  

. W kwestii dowalenia do pieca jesteś nie do przebicia
. W kwestii dowalenia do pieca jesteś nie do przebicia   

U mnie przy 180-200 km/h na autostradzie też jest już troszkę mniej komfortu dla ucha ale nie aż do tego stopnia jak było w GG/GY od 140km/h w górę. 2 tygodnie temu wpadła mi możliwość przejechania się naszą (Aśki) GY po autostradzie i mam porównanie live głośności w omawianych modelach. Jest niestety przepaść a to tylko 5 lat różnicy pomiędzy autami.
 U mnie przy 180-200 km/h na autostradzie też jest już troszkę mniej komfortu dla ucha ale nie aż do tego stopnia jak było w GG/GY od 140km/h w górę. 2 tygodnie temu wpadła mi możliwość przejechania się naszą (Aśki) GY po autostradzie i mam porównanie live głośności w omawianych modelach. Jest niestety przepaść a to tylko 5 lat różnicy pomiędzy autami. A niech mi z ch......
 A niech mi z ch......   

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości