Witam wszystkich
Madzia przeszla najwiekszy zlot do tej pory jakim byl JAPShow na torze Santa Pod
Jestem troche niezadowolony w lakierni spaprali mi robote auto bylo malowane 2 razy a teraz jedzie na pomalowanie jeszcze raz.....
Maly niedosyt auto umylem dopiero 1h przed spotem na myjni ale przez 10min za duzo nie zwojowalem.
Caly zlot poprostu bomba – znajomy mnie wkrecil w konwoj klub SUBARU INTERNATIONAL a tam same bestie po 400koni trudno bylo sie utrzymac w takim konwoju ale resztkami sil dalem rade ( choc panowie sie zdziwili jak na miejscu powiedzialem ze to diesel

)
Z mazd typu 3/5/6 bylem jedyny za to rx8 i rx7 wymiataly choc te drugie musialy nadrabiac za swoje mlodsze siostry ( niewiem dlaczego panuje takie bezguscie u posiadaczy rx8)
Z czego jestem najbardziej zadowolony to z nabytych informacji na temat Car Audio wiem juz troche wiecej i po odsluchu kilku aut wiem w co bede uderzal
Szkoda tylko ze nie moglem tam byc z klubem MS ale moze kiedys
tu kilka fotek ze zlotu jak komus sie bedzie chcialo to niech sobie zerknie ( kiepska jakosc z iphona ale nie wzielem karty pamieci do aparatu

)
https://www.dropbox.com/sh/g5n8pi4p4c5fweu/0lHfQUV4MW
Pozdrawiam wszystkich
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW