. Zbliża się wymiana oleju, ale nigdzie nie mogę dostać Valvoline
W każdym sklepie pytają "a co to takiego". Chyba będę zmuszony ściągnąć olej z Polski. I zdjęcie w nowej rzeczywistości: www.mazdaspeed.pl
. Zbliża się wymiana oleju, ale nigdzie nie mogę dostać Valvoline
W każdym sklepie pytają "a co to takiego". Chyba będę zmuszony ściągnąć olej z Polski. I zdjęcie w nowej rzeczywistości: zdjęcie w nowej rzeczywistości

Najprawdopodobniej w październiku będziemy w Polscemakmarc napisał(a): do szybkiego zobaczonka
Również pozdrawiamy i do zobaczenia

Kupiłem też dwa filtry oleju... Dwa bo według sklepu w którym kupowałem oba pasują, ale według strony producenta pasuje tylko jeden z nich. Pytanie do mądrych ludzi. Który będzie dobry bo sam już zgłupiałem? 

swirek napisał(a):Raczej komuś nie pasowało że samochód stał w jednym miejscu 2 dni
swirek napisał(a): Podobno mogę wyrobić tablice rejestracyjne w UK i na nich zjechać do kraju.

Papiery mam wydrukowane, dostałem maila z policji.makmarc napisał(a):Pamiętaj, że musisz mieć papiery z tej akcji, bo jak Cię drapną to masz kłopoty.
Kontaktowałem się ze sprzedawcą i wyrobi wszystko tak jak trzeba. W aukcji którą podałem jest kreator w którym wpisuje się numer rejestracyjny i wybiera się kraj, więc mam nadzieję że dojadę do Polski bez problemów.pablo33 napisał(a):Chodziło mi o to czy będą chcieli wyrobić inne niż Angielskie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości