Mazda6 GY RF5C 2004 |AERO|TITANIUM GREY|17"str.16| by ASIA M6 & Vasat
Ale spać i nic już nie macać. Rozpierdółkę też zostaw już w spokoju i nie bierz jej do łóżka

Spamerzy SPAĆ
W sumie co tu się dziwić, jaki ojciec taki syn
Jak ta kobieta z Wami wytrzymuje to ja nie wiem 

-
makmarc
Vasat napisał(a):Już idę tato.
Wiedziałem, że gdzieś już coś zmajstrowałem kiedyś

Dawać te zdjęcia polerki jutro, bo jak nie to na zlocie

-
makmarc
makmarc napisał(a):Spamerzy SPAĆW sumie co tu się dziwić, jaki ojciec taki syn
Jak ta kobieta z Wami wytrzymuje to ja nie wiem
Jest na skraju wyczerpania psychicznego ale jeszcze daje radę dopóki mnie nie ma codziennie w domu bo jak bym tak był to nie wiem czy nie podupadła by jeszcze bardziej na zdrowiu

MIRAS M6 napisał(a):Ale spać i nic już nie macać. Rozpierdółkę też zostaw już w spokoju i nie bierz jej do łóżka
makmarc napisał(a):na zlocie![]()
ta rozpórka na łóżku i Wasza ostatnia konwersacja to jakoś dziwnie mi się z BDSM skojarzyła
oj tak..spać spać

-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
To skojarzenia masz całkiem dobre

makmarc napisał(a):hahaha![]()
![]()
![]()
Miras, masz to jak w banku
Już nie mogę się doczekać

Rwę nim membrany od południa do tej pory

makmarc napisał(a):Dawać te zdjęcia polerki jutro, bo jak nie to na zlocie
No i są. Proszę bardzo i tym sposobem uniknąłem

W końcu nowe zdjęcia
Tylko ja się pytam, czemu ona jeszcze nie ma czarnych lamp
Planujesz grill zamontować od pakietu, bo ten to tak słabo wygląda przy tym zderzaku.

Planujesz grill zamontować od pakietu, bo ten to tak słabo wygląda przy tym zderzaku.

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Lampy w czerń powinny wskoczyć teraz jak zjadę do PL bo tu warunki mi na to nie pozwalają a po grill do pakietu to muszę się uśmiechnąć chyba do matthies żeby mi zamówił przez ebay a kaskę poślę mu na konto przed zamówieniem. Czy da radę tak zrobićdanmazda napisał(a):W końcu nowe zdjęciaTylko ja się pytam, czemu ona jeszcze nie ma czarnych lamp
![]()

możemy się dogadać, ale ewentualne ryzyko na kopanie się z celnikami musisz wziąć na siebie, Za przesyłki powyżej 50$ naliczają cło + Vat i kończy się opłacalność. Chyba że zamiennik co kiedyś wklejałem, o ile pamięć mnie nie myli są na litwie, więc mniejsze ryzyko.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
No teraz widać efekt poleringu
Super wygląda
Niedlugo będziemy mogli stanąć obok siebie
Ja juz rozpórkę mam na autku

Niedlugo będziemy mogli stanąć obok siebie

Ja juz rozpórkę mam na autku

Nightfallówna
Rąk nie czułem jeszcze w poniedziałek rano. Jeszcze tylko grill z pakietu,przednie lampy w kreta i wymiana chłodnicy od klimy i powinno śmigać.Później to już tylko zakup GH bo przy tej kończą mi się pomału pomysły więc jak jest ktoś chętny na nią na wiosnę 2016 to mogę rezerwowaćpablo33 napisał(a):Na pewno sporo pracy włożyłeś żeby uzyskać taki efekt, ale wygląda