rclmati napisał(a):Co do modów, wczoraj dzięki koledzie leitowdz udało się okleić tylne lampy przyciemniającą folią, zdjęcie niestety mizerne, postaram niebawem wrzucić lepszej jakości. Do tego znaczki będą czarne, a blenda pójdzie w kolor
Mazda6 Exclusive GG LF '02
kolego thing, czytałeś podpis pod obrazkiem czy oglądałeś sam obrazek?
- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)
napewno gdzieś przeoczyłem!
ta folia to jasno czy ciemno czarna?
dzięki u siebie też chce troszke przyciemnić ten chrom w lampach
dzięki u siebie też chce troszke przyciemnić ten chrom w lampach
- Od: 17 cze 2007, 23:11
- Auto: Śliwka 2.0 M6 ;)
W końcu doczekałem się wymiany sprzęgła
Łożysko było całe rozsypane, tarcza to dosłownie goła blacha. Nareszcie pedał jest miękki i działa jak należy, a biegi wchodzą lekko, dosłownie dwoma palcami. Przy okazji został wymieniony wysprzęglik, wymieniony olej w skrzyni biegów oraz wyczyszczony rozrusznik i już nie ma problemów z kręceniem. Łączny koszt kompletu sprzęgła, wysprzęglika oraz robocizny to 1100 zł także tragedii nie ma, a radość z jazdy powróciła na nowo

rclmati napisał(a):a radość z jazdy powróciła na nowo
niech zostanie jak najdłużej

Mati temat ci umarł
Gdzie info o lampach tył
i szybach ;p i całej reszcie 
Gdzie info o lampach tył
Bo ostatnio nic się nie działo. Wymieniłem jedynie poduszkę silnika, stara była już zerwana. Jak na razie 21 tyś km od momentu kupna przejechane
A co do modów auto wygląda obecnie tak jak na zdjęciach, niestety w weekend nie miałem czasu umyć i jest ukurzone
Po raz kolejny ktoś mi walnął w zderzak, tym razem na parkingu jak akurat byłem w Lidlu. Trwają poszukiwania zderzaka, najprawdopodobniej będzie zderzak poliftowy i ew dwie końcówki wydechu. Mniej więcej za dwa tygodnie pochwalę się szybami, będzie oklejany przód i tył
Przydałby się jeszcze a-spec z tyłu ale jakoś nie mogę się zebrać 

A co do modów auto wygląda obecnie tak jak na zdjęciach, niestety w weekend nie miałem czasu umyć i jest ukurzone
Niestety nie, pracuje a w majowki wyjeżdżam nad morze. Poza tym wiozę kolegę i koleżankę do ślubu wlasnie w dzien zlotu 
Dopisano 1 kwi 2014, 19:19:
Niestety nie, pracuje a w majowki wyjeżdżam nad morze. Poza tym wiozę kolegę i koleżankę do ślubu wlasnie w dzien zlotu
Dopisano 1 kwi 2014, 19:19:
nie masz szczęścia z tym zderzakiem
oby to tylko na dobre wyszło 
Ładne auto do ślubu wybralirclmati napisał(a):Poza tym wiozę kolegę i koleżankę do ślubu

- Od: 5 mar 2013, 22:47
- Auto: Była skośnooka: Honda Civic Noblesse '95 1.3 75KM
Była skośnooka:
Mazda6 GY L3 '06 220V :) Jest.. Das Auto :)
rafalmazda6 napisał(a):nie masz szczęścia z tym zderzakiemoby to tylko na dobre wyszło
Nie mam siły już. Chciałem zderzak z wersji sport bądź a-speca ale ciężko coś dostać w rozsądnych pieniądzach.
NIEBO! napisał(a):Ładne auto do ślubu wybralirclmati napisał(a):Poza tym wiozę kolegę i koleżankę do ślubuTo dobrze wróży ich przyszłości ... będą żyli długo i szczęśliwie
Śmiem twierdzić, że najładniejsze

No i od razu lepiej 
no ładne wybrali
poznali się przez mazdę to i do ślubu mazdą pojadą 
no ładne wybrali
Dawno nie zaglądałem ale widzę super zaje[tiiit] zmiany 
Plusujesz
Plusujesz
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
I tak brakuje jakiejś ładnej felgi w jakimś jaskrawym kolorze no ale nie można mieć wszystkiego 
Kolejne zmiany
Wybaczcie za jakość zdjęć oraz syf na aucie ale jutro mam zamiar umyć Mazdę i zrobić jakieś ładne zdjęcia

Kolejne zmiany

rclmati napisał(a):Kolejne zmiany![]()
Wygląda mega
-
miro62
rclmati napisał(a):Dzisiaj widziałem CX7 czarną z takimi szybami jak ja mam, cudo
Nie wątpię
-
miro62
E no teraz autko wymiata.Ciemne szybki,ciemne lampy
Pełen szacun
.Pewnie ze wiele osób jeździ z nie takimi przyciemnieniami i jest dobrze więc nie ma sie co martwić na zapas

Nightfallówna