Ja juz mam fotkę gotowa na drugą turę
www.mazdaspeed.pl
Mi się wydaje że zderzaki są takie same, chodzi o wielkość, różnica chyba tylko w kratkach, w ich budowieAtilla napisał(a):Mamy troche inne zderzaki
Piotr_ napisał(a):Jakby rej były zamontowane tak samo, to różnica byłaby jeszcze bardziej widoczna
MAYKI napisał(a):Weście pod uwagę jeszcze to że Tefal jest na zimowych kapciach jak założy rexy z oponami 45 będzie jeszcze niżej , a może tyle samo bo przecież średnica koła większa? aaaa nie wiem sam![]()
![]()
Poziom płynu zniża się też jak klocki się kończą, miałem tak w M626. Tylko przez 1,5 miesiąca tak by zszedł, chyba że sporo kilometrów robiszNightfall napisał(a):Moze potrzeba było czasu żeby się rozprowadzil po układzie bo żadnych wycieków nie zauważyłem
Przednie jak się kończą to wiadomo że słychać. Tylne nie koniecznie, zapaliła mi się kontrolka, dolałem płynu i tak jeździłem, po kilku dniach zauważyłem ubytek. Wizyta u mechanika, diagnoza, koniec tylnych klocków. Wcale nie musi to być u Ciebie, ale warto zdjąć koło i sprawdzić jak się mają klockiNightfall napisał(a):nie mam oznak ze się kończą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości