NO ale trzeba dodac, ze u nas w PL jest o wiele gorsze paliwo itd takze to nic nie znaczy.
Same passaty jako auto mi sie podobaja , z kierowcami tych aut nieco gorzej
Szerokosci zycze

www.mazdaspeed.pl
laminator napisał(a):Witaj mam zla wiadomosc akurat ten silnik VW PASSAT 2.0 TDi sport 170KM to porazka
zycze duzo szczescia
Mandey napisał(a):Mógłbyś po wymianie pokazać jak wyglądają te żarówki w nocy, i być może w dzień. Chodzi o to czy są faktycznie białe, czy również żółtawe
Moje się kończą i zastanawiam się, czy kupować te, które mam bo ładnie na biało świecą, czy może osramy. Fakt jest taki, że swoje mam 100W, a i tak do jasności jak xenonów bardzo daleka droga, jednak zastanawiam się, czy można z tych reflektorów coś więcej wyciągnąć...
P.S.
Jakby ktoś był zainteresowany...http://allegro.pl/zarowka-xenon-h1-55w-i-100w-600-godz-30-hit-i2370097107.html
jarsoN napisał(a):majkelo, załóż temat o passacie w poczekalni. To jest wątek o m6, nie o VW.
majkelo napisał(a):Takiej ''lipy'' nie widziałem od dawnanigdy nie miałem takiego problemu ze sprzedażą auta jak z Mazdą Mazda jest wystawiona na sprzedaż od ok 3 m-cy i żadnego zainteresowania.kilka pojedyńczych telefonów,3 osoby były oglądać ale po oglądnięciu powiedzieli że muszą zapytać się zony czy mogą kupić
![]()
![]()
cene opuściłem z 2500f na 1950 i dalej nic.
Czy Mazda tak spadła że ludzie nie są zainteresowani???![]()
wycena Mzady wg AUTOTRADER
2600 sprzedaż prywatna
1600 dostane w każdym salonie (praiwe w każdym)
majkelo napisał(a):Czy Mazda tak spadła że ludzie nie są zainteresowani???
zielony110 napisał(a):majkelo napisał(a):Czy Mazda tak spadła że ludzie nie są zainteresowani???
ekologiczne podejscie i ekonomia w UK niestety robi swoje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości