Mazda6 GY RF-7J '06 kombi /18"/Eibach/Xenon MPS/Skóry/A-Spec/2x Lip/ Phantom Blue by Nightfall
Ja proponowałbym najpierw zastosować dobre mycie na dwa wiadra z gąbeczką i z szamponem Shiny Garage Bubble, jest rewelacyjny, potem położyć Shiny Garage Dramatic Gloss wosk syntetyczny, zostawia piękny połysk i niesamowitą gładkość lakieru, a potem co jakiś czas ten Morning Dew  

- 

makmarc
No i z takim zestawem to byłaby bajka   zresztą wystarczy popatrzeć na twoją furke i wszystkie możliwe wątpliwości rozwiane
 zresztą wystarczy popatrzeć na twoją furke i wszystkie możliwe wątpliwości rozwiane   

Musialbym kiedyś wziąść się naprawdę za czyszczenie lakieru bo ja tylko zawsze umyje a pozniej wosk w postaci mleczka lub pasty. A jakbym najpierw wyglinkowal a tym samym oczyscil cały lakier później dobrze umyl a na koniec twardy wosk i później tylko Quick detailer to pewnie byłoby 

miodnie
 miodnie   

Jak moimi prostymi sposobami tak auto wygląda to jakby wyglądało jakbym zrobił takie czyszczenie z prawdziwego zdarzenia 

Ale będzie i na to czas

zresztą wystarczy popatrzeć na twoją furke i wszystkie możliwe wątpliwości rozwiane
 Musialbym kiedyś wziąść się naprawdę za czyszczenie lakieru bo ja tylko zawsze umyje a pozniej wosk w postaci mleczka lub pasty. A jakbym najpierw wyglinkowal a tym samym oczyscil cały lakier później dobrze umyl a na koniec twardy wosk i później tylko Quick detailer to pewnie byłoby

miodnie
 miodnie   
 Jak moimi prostymi sposobami tak auto wygląda to jakby wyglądało jakbym zrobił takie czyszczenie z prawdziwego zdarzenia
Ale będzie i na to czas
Nightfallówna
		makmarc napisał(a):Ja proponowałbym najpierw zastosować dobre mycie na dwa wiadra z gąbeczką i z szamponem Shiny Garage Bubble, jest rewelacyjny, potem położyć Shiny Garage Dramatic Gloss wosk syntetyczny, zostawia piękny połysk i niesamowitą gładkość lakieru, a potem co jakiś czas ten Morning Dew
Rozumiem, że produkty Garage polecasz

Tak wlasnie Shiny Garage. Ja tez używałem różnych Sonaxow  i używam Turtle Wax ale one się chowają w porównaniu do Shiny  

Nightfallówna
		Przekonałem się do tych kosmetyków, nie są drogie, a jakościowo naprawdę ok. Co prawda aktualnie mam położony twardy wosk roczny Fusso Coat i również robi robotę, narazie po ponad miesiącu czasu trzyma się jakby był dopiero położony.

- 

makmarc
AloHa 
Ja jadę teraz na tych wygranych kosmetykach.

I jest naprawdę MIAZGA.
Płukanie samą wodą na bezdotyku , potem wiaderko, rękawica i jazda z szamponem .
Płukanie wodą na bezdotyku i jadę środek , jak już wyschnie lakier jadę QD i jest cacy.
Pierwszy raz połozyłem QW a teraz tylko odświerzam QD.Sam szampon już daje fajny efekt .
 .
Myśłę potem sprawdzić ten co polecacie od GARAGE

Ja jadę teraz na tych wygranych kosmetykach.

I jest naprawdę MIAZGA.
Płukanie samą wodą na bezdotyku , potem wiaderko, rękawica i jazda z szamponem .
Płukanie wodą na bezdotyku i jadę środek , jak już wyschnie lakier jadę QD i jest cacy.
Pierwszy raz połozyłem QW a teraz tylko odświerzam QD.Sam szampon już daje fajny efekt
 .
 .Myśłę potem sprawdzić ten co polecacie od GARAGE

- 

MACIEK

- Od: 26 paź 2013, 11:27
- Auto: Mazda 6 GY RF-7J '07 GEJSZA by em_dzej
makmarc napisał(a):Przekonałem się do tych kosmetyków, nie są drogie, a jakościowo naprawdę ok
To teraz trzeba wykończyć nasze kosmetyki do końca, i zakupić trochę Shiny Garage
A mi się bardziej podobała z ledami  

- 

Daniel

- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
 Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
 Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
MAYKI napisał(a):danmazda napisał(a):A mi się bardziej podobała z ledami
Mi też
Będą kiedyś ledy spowrotem jak nie w kratkach to w lampach wiec spoko luz
Nightfallówna
		Ta poduszka od silnika  górna która wymienilem jakos przed wakacjami sprawia że drgania przechodzą mi na całe auto  

Zamiennik wiec i guma jakas z twardsza kitajska
 twardsza kitajska   

Wkurzac mnie to zaczyna pomalu i chłopaki mają mi znaleźć moja stara i nie wiem czy nie zamienię .
Bo wtedy wszytsko chodziło elegancko z tym ze przy ruszaniu i hamowaniu dało się odczuć na kierownicy delikatny przeskok.
Chyba lepsze to niż te drgania.

Zamiennik wiec i guma jakas z
 twardsza kitajska
 twardsza kitajska  Wkurzac mnie to zaczyna pomalu i chłopaki mają mi znaleźć moja stara i nie wiem czy nie zamienię .
Bo wtedy wszytsko chodziło elegancko z tym ze przy ruszaniu i hamowaniu dało się odczuć na kierownicy delikatny przeskok.
Chyba lepsze to niż te drgania.
Nightfallówna
		Sklep GOMOT znasz?
gosciu jest naprawde konkrety w tym co robi, nidy sie na nim nie zawiodlem, a jesli cos nie pasowalo to wymienial bez zadnego ale... no i wiekszosc czesci ma tanie, zawsze u niego kupuje
Sklep jest na ul. 9 maja, jak chcesz to podjade kiedys i Ci pokaze ; ]

gosciu jest naprawde konkrety w tym co robi, nidy sie na nim nie zawiodlem, a jesli cos nie pasowalo to wymienial bez zadnego ale... no i wiekszosc czesci ma tanie, zawsze u niego kupuje
Sklep jest na ul. 9 maja, jak chcesz to podjade kiedys i Ci pokaze ; ]
No z chęcią zobaczę gdzie ten sklep się znajduje   

Póki co jeżdżę i jeżdżę ale ta poduszka juz mnie zaczyna irytować 

Na koniec miesiąca czeka mnie przegląd ale żadnych problemów nie przewiduje 

Śniegu u nas nie widać narazie wiec jeszcze jeżdżę na 18' ale zdaje sobie sprawę ze niedługo autko usiądzie na 16

Póki co jeżdżę i jeżdżę ale ta poduszka juz mnie zaczyna irytować
Na koniec miesiąca czeka mnie przegląd ale żadnych problemów nie przewiduje
Śniegu u nas nie widać narazie wiec jeszcze jeżdżę na 18' ale zdaje sobie sprawę ze niedługo autko usiądzie na 16
Nightfallówna
		Nightfall napisał(a): zdaje sobie sprawę ze niedługo autko usiądzie na 16
No co Ty
Poza tym zimówki mogą być użytkowane poza typową zimą ale w temperaturach nie przekraczających 13 stopni na plusie
Ja na tych 16 nie mam niestety typowej zimy tylko wielosezon Goodyear. Ale nie polecam bo są dość głośne i na mokrym mało przyczepne. 
Musiałem takie nabyć w zeszłym roku i w tym jeszcze polatam ale planuje na przyszłą zimę juz się zaopatrzyć w typowe zimowki. 

Na lato musze tez kupić dwie nowe 18

Musiałem takie nabyć w zeszłym roku i w tym jeszcze polatam ale planuje na przyszłą zimę juz się zaopatrzyć w typowe zimowki.
Na lato musze tez kupić dwie nowe 18
Nightfallówna
		A widzisz, bylem tam dzisiaj to moglem sie spytac o to co potrzebujesz
Kupilem sobie swiece bo troche juz pojezdzilem na tych co mam zalozone i planuje wymienic w week moze, zobacze jak ojciec bedzie mial czas i jeszcze nad wyczyszczeniem przepustnicy mysle 
   czym czysciles przepustnice? kupowales cos specjalnie czy tym co pod reka bylo?
16 poszly do kogos, zanim zdazylem zadzwonic :S
musze poszukac nastepnych na necie bo moga sie przydac za jakis czas : P

Kupilem sobie swiece bo troche juz pojezdzilem na tych co mam zalozone i planuje wymienic w week moze, zobacze jak ojciec bedzie mial czas i jeszcze nad wyczyszczeniem przepustnicy mysle

czym czysciles przepustnice? kupowales cos specjalnie czy tym co pod reka bylo?16 poszly do kogos, zanim zdazylem zadzwonic :S
musze poszukac nastepnych na necie bo moga sie przydac za jakis czas : P