Mazda6 GY RF-7J '06 kombi /18"/Eibach/Xenon MPS/Skóry/A-Spec/2x Lip/ Phantom Blue by Nightfall
No fajnie , tam se modzicie:) Musiałbym zobaczyć na żywo jak to wygląda na obu autach , bo po fotkach jakiejs wielkiej zmiany nie widać. Ważne że kierownik zadowolony i banan dookoła głowy:)Pozdro Mazdomaniacy:)

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Nightfall napisał(a):przykrecilismy boczna wykładzinę od pasażera bo ciągle wyłazila spod platikowej listwy
chyba miałem to samo, ale inaczej tą plastikową spinkę włożyłem i po problemie

Mi też się czarne lampy podobają, ale wolę w połysku niż w macie 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Ja mam w macie inne rzeczy wiec siła rzeczy zrobiłem żeby pasowało bo nie ukrywam ze jestem zwolennikiem matu
Trochę z tym roboty było ale efekt końcowy zadowala najbardziej.
No i przy okazji można było spotkać się z chlopakami pośmiać się pogadać powyklinac jak coś nie szło.
Wszystko to bezcenne
Trochę z tym roboty było ale efekt końcowy zadowala najbardziej.

No i przy okazji można było spotkać się z chlopakami pośmiać się pogadać powyklinac jak coś nie szło.
Wszystko to bezcenne
Nightfallówna
W polifcie takiej roznicy nie ma jesli chodzi o malowanie wkladu na czarno bo oryginalnie jest ciemny, w przedlifcie jest miazga jesli chodzi o roznice w wygladzie : )
Tak jak Mayki mowil, chcial zostawic ten chrom ;D
ja musze odblysniki zamowic i wtedy tez sie pobawie z kretem odrazu, wie ktos czy grill z przodu ta chromowana listwe mozna w kreta tez wrzucic?
do lamp A-spec tez sie podpinam ;D
Tak jak Mayki mowil, chcial zostawic ten chrom ;D
ja musze odblysniki zamowic i wtedy tez sie pobawie z kretem odrazu, wie ktos czy grill z przodu ta chromowana listwe mozna w kreta tez wrzucic?
do lamp A-spec tez sie podpinam ;D
AloHa
Ładnie wyglądaja te lampy nie powiem , jednak chyba zostanę przy ORY polift.
Nie mówię nie na 100 % bo wiadomo jak jest
A-spec fajna sprawa , tylko pamietajcie 5 stopów nie może być
Pewnie że możesz wrzucić , ale nie będzie żadnego efektu podobno
, oklejka , albo pod kolor
Ładnie wyglądaja te lampy nie powiem , jednak chyba zostanę przy ORY polift.
Nie mówię nie na 100 % bo wiadomo jak jest
A-spec fajna sprawa , tylko pamietajcie 5 stopów nie może być
Atilla napisał(a):czy grill z przodu ta chromowana listwe mozna w kreta tez wrzucic?
Pewnie że możesz wrzucić , ale nie będzie żadnego efektu podobno

-
MACIEK
- Od: 26 paź 2013, 11:27
- Auto: Mazda 6 GY RF-7J '07 GEJSZA by em_dzej
em_dzej napisał(a):A-spec fajna sprawa , tylko pamietajcie 5 stopów nie może być![]()
Co do tego tematu nie jestem tak przekonany, nie jednego nowego passata, audi i touarega widziałem które miały 5 stopów
Atilla napisał(a):czy grill z przodu ta chromowana listwe mozna w kreta tez wrzucic?
em_dzej napisał(a):Pewnie że możesz wrzucić , ale nie będzie żadnego efektu podobno, oklejka , albo pod kolor
Na 100% nie zejdzie, ponieważ na grilu nie jest chrom tylko nikiel, sprawdzałem
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Dzisiaj sie dowiedzialem ze kumplowi tydzień temu ukradli w Gorzowie przy ulicy Czereśniowej/9 Maja Mazde 3 2010r 2.0 w benzynce.
Miał na szczescie AC wiec kaska za autko sie prawie zwróci .
A teraz trochę w temacie – tak jak pisze Rafal to listwa ma nikiel i jest to taka gruba warstwa ktorą ja przed malowaniem zrywalem do gołego plastiku.
Kamil musimy zalatwić tylko te oprawki i mozemy razem zadzialac, i oczywiscie ze beda tylko 3 stopy
A tu dzisiaj ustrzelone na szybko
Miał na szczescie AC wiec kaska za autko sie prawie zwróci .
A teraz trochę w temacie – tak jak pisze Rafal to listwa ma nikiel i jest to taka gruba warstwa ktorą ja przed malowaniem zrywalem do gołego plastiku.
Kamil musimy zalatwić tylko te oprawki i mozemy razem zadzialac, i oczywiscie ze beda tylko 3 stopy
A tu dzisiaj ustrzelone na szybko

Nightfallówna
MAYKI napisał(a):Kierunek Marwice?
Heheheh kierunek Azyl
Jeszcze po nocy nie jeździłem ale już mogę stwierdzić że żarówki świecą lepiej
Nightfallówna
No teraz lampiony z przodu to masz tak jak ja w TTce
Agresywniej wygląda i pasuje bardziej do ciemnych tylnych lamp
Agresywniej wygląda i pasuje bardziej do ciemnych tylnych lamp

- Od: 13 maja 2015, 10:47
- Auto: Obecnie Audi TT 2000 r 180KM Silver
No a jak ciemna strona mocy
A propo to wróciłem właśnie z przejażdżki i powiem że lampy o wiele lepiej świecą
Czyszczenie soczewek a tyle radości z widoczności
Zwykły nalot a tak światło tłumi
Może kiedyś nadejdzie chwila ze tez wsadze Hidy i wtedy dopiero nastanie jasność

A propo to wróciłem właśnie z przejażdżki i powiem że lampy o wiele lepiej świecą

Czyszczenie soczewek a tyle radości z widoczności
Zwykły nalot a tak światło tłumi
Może kiedyś nadejdzie chwila ze tez wsadze Hidy i wtedy dopiero nastanie jasność
Nightfallówna
To lipa troche, bo chcialem usunac ten nikiel zeby caly czarny grill byl i wtedy jakos znaczek zamalowac albo cos zeby M samo zostalo ; )
Bedziesz dzialal w tym kierunku to daj znac bo ja sie kompletnie nie zaglebialem w temat tych swiatel i nie wiem co potrzebne, chcialbym kiedys tez 2 przeciwmgielny wlozyc
Czyszczenie bardzo duzo daje, zauwazylem u siebie ze po wyczyszczeniu lepiej swieci, mimo tego ze odblysnik rozj....
Magdalena jak sie blyszczy
Bedziesz dzialal w tym kierunku to daj znac bo ja sie kompletnie nie zaglebialem w temat tych swiatel i nie wiem co potrzebne, chcialbym kiedys tez 2 przeciwmgielny wlozyc
Czyszczenie bardzo duzo daje, zauwazylem u siebie ze po wyczyszczeniu lepiej swieci, mimo tego ze odblysnik rozj....

Magdalena jak sie blyszczy

Takie oto zdjęcie wysłałem na konkurs Mazda i Grupa Regionalna
Jest to zdjęcie zrobione za starych dobrych czasów
Na dzień dzisiejszy to już niektóre osoby się wylamaly z naszych szeregów ale doszły tez całkiem nowe osoby.
Jesli teraz zebrać by wszystkich to pewnie byłoby więcej autek
Jest to zdjęcie zrobione za starych dobrych czasów
Na dzień dzisiejszy to już niektóre osoby się wylamaly z naszych szeregów ale doszły tez całkiem nowe osoby.
Jesli teraz zebrać by wszystkich to pewnie byłoby więcej autek
Nightfallówna
Zdjęcie ładne , ale trzeba było poczekać bo konkurs chyba jeszcze sie nie zakończył , a może nowi chcieliby swoje auto pokazać:) Poza tym to chyba troche nie na temat bo powinna być grupa a na zdjęciu są same auta.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
deejay27 napisał(a):Zdjęcie ładne , ale trzeba było poczekać bo konkurs chyba jeszcze sie nie zakończył , a może nowi chcieliby swoje auto pokazać:) Poza tym to chyba troche nie na temat bo powinna być grupa a na zdjęciu są same auta.
Tłumacze to tym ze na zdjęciu w szybie odbil się Maksiu wiec jako przedstawiciel jest

Nie ma wytycznej czy na zdjęciu mają być samochody czy ludzie wiec jak najbardziej się kwalifikuje
Nightfallówna