bieski napisał(a):Co sie boisz tak rozkleic te lampy
no bo sie boje sie no
oczywiście, że twoja opcja tańsza, ale ja dygam rozklejać lampy i tyle.
www.mazdaspeed.pl
matthies napisał(a):oczywiście, że twoja opcja tańsza, ale ja dygam rozklejać lampy i tyle.
rclmati napisał(a):
Hm, najzwyklejszy baranek. Pełno tego na rynku, wybór padł na firmę Boll ponieważ słyszałem wiele pozytywnych opinii na ich temat oraz polecał mi go kolega Jaskul, który również tak zabezpieczył swoją 6.
maziadm napisał(a):rclmati napisał(a):
Hm, najzwyklejszy baranek. Pełno tego na rynku, wybór padł na firmę Boll ponieważ słyszałem wiele pozytywnych opinii na ich temat oraz polecał mi go kolega Jaskul, który również tak zabezpieczył swoją 6.
Ładne kamasze, +5pkt do lansu na wiosce jak nic![]()
Miałem napisać tylko o tych kamaszach. Ale jak doczytałem BOLL – przecież do jest naj, naj, naj gorsze! No ale jednocześnie jedno z taniszych. Teraz juz poważnie musisz pomyśleć jak będziesz kontrolował rozwój rudej pod powłoką BOLLa. Pozostawienie tego bez opieki grozi szybszym rozwojem rdzy.
miro62 napisał(a):No a gdzie foto "kapci".........................................
miro62 napisał(a):No a gdzie foto "kapci".........................................
KoRnFUN napisał(a):miro62 napisał(a):No a gdzie foto "kapci".........................................
własnie
Nightfall napisał(a):Lampy pierwsza klasa
rclmati napisał(a):przy próbie podjechania na krawężnik lub jakiś wystający element. Specjalnie napisał przy próbie gdyż na tym się kończy bo zahaczam albo przodem albo tłumikiem więc wolę sobie darować.
l3mur91 napisał(a):rclmati napisał(a):Toz to nadal terenówkaAle do garażu juz nie wjade
No to ja nie wiem. prześwity jak w zmocie, miejsca między nadkolem sporo...
chyba, że masz wjazd do garażu pod kątem 45 stopni
l3mur91 napisał(a):rclmati napisał(a):przy próbie podjechania na krawężnik lub jakiś wystający element. Specjalnie napisał przy próbie gdyż na tym się kończy bo zahaczam albo przodem albo tłumikiem więc wolę sobie darować.
Na Raceism z tym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości