to jeszcze zdradz gdzie,to jest ori bo cena śmieszna,ładne używki są droższe.Vasat napisał(a):104 zł z dostawą,macie wy wyłudzacze
Mazda6 GY RF5C 2004 |AERO|TITANIUM GREY|17"str.16| by ASIA M6 & Vasat
Beny napisał(a):to jeszcze zdradz gdzie,to jest ori bo cena śmieszna,ładne używki są droższe.
Proszę bardzo

makmarc napisał(a):Ale nawet po kalibracji przelewają? Obawiam się, że sama przekładka rozpylaczy nic nie da.
Marcin kalibracja nawet nie wyszła pomimo że wtryski z nr 18 są ideał bo kable mam od 2 ale właśnie wróciłem z warsztatu i zrobiliśmy przeszczep samych cewek z moich dwójek do osiemnastek bo pozostałe oznaczenia są identyczne na wszystkich wtryskach i jutro drugie podejście pod kalibrację i będzie chwila prawdy.

Beny napisał(a):Dawno allegro nie przeglądałem,ale fajny opis"tuszuje rzeczywisty przebieg samochodu"
Widać, że Polak na polskim portalu aukcyjnym wystawia
Bejsu nie chcesz kupić – narzekałeś na stan swojej?
- Od: 29 gru 2014, 22:45
- Auto: Mazda 3 BK Active
Rocznik 2005 (Model 2006)
Hatchback 1.6 MZR 105 KM
Krzycho porażka na całej lini. Ucichło bo już w tym tygodniu 4 razy ściągałem pokrywę zaworów i wyciągałem wtryski. Zamiana samych cewek na wtryskach nic nie dała-kalibracja nie możliwa. Wczoraj powróciłem z powrotem do moich dwójek a osiemnastki leżą w kartonie i czekają na kable oporowe z nr 18 bo sprzedawca wtrysków obudził się że jednak ma kable u siebie do tych wtrysków. Cały pobyt w domu spędzony z rękami pod maską mazdy z czego nie jest zachwycona moja familia. Należałoby przejechać się do gościa od wtrysków i spuścić mu porządny wp...ol za te kable.

Niestety nie ogarnąłem. Na całe szczęście dotarłem bez przygód do Bad Wimpfen. Powróciłem do moich wysłużonych już wtrysków na pierwszym i drugim cylindrze i z duszą na ramieniu pokonałem 850km. Tym razem się udało. Jeszcze żeby tylko szczęśliwie wrócić na święta do domu (wracam 2 kwietnia) i kable z nr 18 mają już być w tym czasie dosłane do domku i w wielki piątek akcja od nowa (tym razem to już będzie piąta z kolei) i myślę że ostatnia i w końcu wyjdzie kalibracja. Najgorzej i najgłośniej pracuje mi wtrysk na drugim cylindrze do 1500rpm prawie jak w Ursusie C30 i później cichnie ale to jest właśnie jego usterka że nie podaje na wolnych obrotach i dopiero od 1500rpm zaczyna się budzić do pracy

Najwazniejsze ze dotarłes bez przygód i jeszcze tylko żebyś bez nich wrócił na święta a reszte sobie w domku ogarniesz 

Nightfallówna
Dzięki chłopaki
Starość nie radość ale jeszcze daję rady.

No niestety nie tylko mazdzie przybywa na liczniku mi przebieg też rośnie ale jak Aśka mówi mi że zachowuję się jak gówniarz to znaczy że nie jest jeszcze ze mną tak źle czyli tak ma być
.Dzięki em_dzej 

Sto lat!

-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Niektóre stany u mężczyzn są niestety nieuleczalne, gdy jesteśmy młodzi myślimy, że to za kilka lat minie, a potem okazuje się, że choroba zamiast ustąpić, postępuje 
Co tam nowego w temacie autka? Macię już tą gałę? Jakieś dalsze mody?
Co tam nowego w temacie autka? Macię już tą gałę? Jakieś dalsze mody?
-
makmarc
Gała na lewarze wymieniona i kiera też się trafiła okazjonalnie w idealnym stanie i też została wymieniona. Został jeszcze tylko problem wtrysków ale myślę że to też ogarnę jak wrócę.

makmarc napisał(a):Niektóre stany u mężczyzn są niestety nieuleczalne
Taa dokladnie i idac tym tropem dochodzimy do pytania czym sie różni Ciele od Chłopa??
A no Ciele jak sie spuści to skoko jak warjot a chłop jak sie spuści to leży jak Ciele!!!!
Mirku STO LAT!!!
-
WisniaUs