oczywiście że osobiście, moi rodzice mieszkają w Częstochowie więc może czasem Mazda zawita pod JG, ale raczej rzadko bo mam 2 auto w dieslu to koszty podróży 3-krotnie mniejsze ::)
Mała wizyta u kolegi na wymianę oleju oraz obwinięcie rury od FMIC-ka. A to dopiero początek zmian pod maską Więcej już niedługo. Sorki za jakość zdjęć ale robione cegłówką.
Spotkanie klubu Mazdaspeed oraz Nissanzone na torze Rakietowa we Wrocławiu. Czasy nie były rewelacyjne ponieważ jeszcze mi szkoda szaleć po torze ale zabawa i cały spot mega udany.
Autko Fajne Miałem okazję się nim przejechać jak będę we wrocku, to trzeba będzie się złapać i porównać MPSiki CO do zawiechy, ten gwint lepiej wybiera nierówności i lepiej tłumi niż Eibach Kit. I wcale nie czuje się że jest za nisko. ale to trzeba się przejechać, aby to zrozumieć
Olrzyn, napisz jak się mps sprawował na zręcznościówce? widzę że przechyły łapał spore. Jakie czasu udało się wykręcić?
zrobiłem tylko kilka okrążeń i nie wciskałem pedału gazu do końca w zakrętach. Wszystko odbyło się z bardzo dużym marginesem bezpieczeństwa ponieważ jeszcze tego auta dobrze nie wyczułem. Codziennie jeżdżę dwoma skrajnie różnymi samochodami głównie w korkach więc potrzebuję jeszcze trochę czasu.