podobają mi się te lampy przednie w 6 -tkach
Mazda6 GG L8 '04 StratoAero by dejneks
xRafalx napisał(a):280zł oryginał
Upsssssssss

Bardzo ładna sztuka a sesja godna modelek z kalendarza pirelli
Szerokości
Ja mam w połysku
[/quote]
Na rynku brytyjskim są takie rodzynki, ta wersja nazywa się Sakata ale jest komputer ...
Jak szukałem swojej perełki to widziałem parę takich sztuk 
Pytanie kto jeszcze ma ten chrom na gałce w połysku, bo ja mam matową.
Ja mam w połysku
[/quote]
MIRAS M6 napisał(a):danmazda napisał(a):Widziałem Mazdę chyba w najsłabszej wersji wyposażenia, nie miała komputera pokładowego, tempomatu, nie miała przycisków na kierownicy, ale chrom na gałce był błyszczący.CoooooooGdzie takie ewenementy można spotkać
To chyba jakaś wersja na rynek w Zimbabwe
?
Na rynku brytyjskim są takie rodzynki, ta wersja nazywa się Sakata ale jest komputer ...

Ładny zadbany egzemplarz
życzę przyjemności w użytkowaniu i bezawaryjności oczywiście
Może jakieś mody podpatrzysz u nas to będzie jeszcze pięknej się prezentować

Może jakieś mody podpatrzysz u nas to będzie jeszcze pięknej się prezentować

Nightfallówna
Co do klapy, Mazda w niektórych egzemplarzach ma średni lakier i występuje tzw. mora, po prostu na etapie produkcji źle pomalowana.
- Od: 5 maja 2014, 12:03
- Auto: Mazda 6 GY
2.0 136 KM
viewtopic.php?f=331&t=171315
Powitać 
Oby się dobrze sprawowała. Szerokości ;]
Oby się dobrze sprawowała. Szerokości ;]
- Od: 11 lip 2014, 23:28
- Auto: Mazda6 GG L8 '06 Sakata 1.8 16V Comfort
janek007 napisał(a): no i czarnej tapicerki zazdroszcze![]()
Tapicerka super chociaż na fotelu kierowcy w podparciu lędzwiowym już się przetarła.
Dzisiaj odebrałem podkładki klubowe. Dzięki Ravo
Nad schowkiem mam taką plamę, prawdopodobnie było coś przyklejone. Czym to usunąć? Próbowałem już preparatem do usuwania naklejek, ale bez efektu.
dejneks napisał(a):Nad schowkiem mam taką plamę
powiem Ci że mam prawie identyczną

benzyna ekstrakcyjna ?
zmywać antysilikonowy?
zmywać antysilikonowy?
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Można spróbować jeszcze zmywaczem do hamulców w sprayu bo to jest też bardzo lotna substancja bez nitra i szybko odparowuje.

Wszystko da radę zrobić
Spróbuj tego
http://www.shinygarage.pl/shiny-garage- ... no-1l.html
lub
http://www.shinygarage.pl/shiny-garage- ... 500ml.html
Żeby nie było, że reklama wklejam linki bo sam tego używałem i wszystko schodziło
Spróbuj tego
http://www.shinygarage.pl/shiny-garage- ... no-1l.html
lub
http://www.shinygarage.pl/shiny-garage- ... 500ml.html
Żeby nie było, że reklama wklejam linki bo sam tego używałem i wszystko schodziło
- Od: 5 maja 2014, 12:03
- Auto: Mazda 6 GY
2.0 136 KM
viewtopic.php?f=331&t=171315
dejneks napisał(a):Ja pierd..... 2h walki z dwoma głupimi śrubkami
mam nadzieję że jak już je odkręciłeś to wymieniłeś je na jakieś nowsze i nie zardzewiałe?
PS. Ładny kolorek, przyjemnej jazdy życzę...
- Od: 5 mar 2014, 20:17
- Auto: Mazda 6 GY, LF, 2007
Moja też pochodzi z rynku niemieckiego ale podkładki miałem na plastikowych śrubach i dalej takie mam.Ale ruszyć je z miejsca też nie było łatwo do wymiany na klubowe tyle że przygotowałem się z tym wcześniej i w Czaplinku od razu na miejscu poszły klubowe na auto

najgorsze że nie udało się ich wykręcić tylko główki rozwierciłem i odpadły, śruby dalej zostały i nie wiem co z nimi zrobić, a na wiosnę będę musiał tam lekkie poprawki zrobić do trochę mi się rudego zebrało dookoła.
Musisz szarpnąć osłonę pokrywy bagażnika od wewnątrz i z tamtąd dojdziesz do reszty gó...a które Ci zostało w otworach. Zapsikać odrdzewiaczem i rano dobre kleszcze zaciskowe i próbuj ruszyć w lewo i prawo i tak kilka razy aż się rozrusza i wykręcisz je już od strony bagażnika czyli jak byś je wkręcił na wylot bo teraz już innego wyjścia nie masz .