PieciaJ napisał(a):Dziś mi lekko lampy zaparowały od wewnątrz
Wiedziały, co robią

www.mazdaspeed.pl
PieciaJ napisał(a):Dziś mi lekko lampy zaparowały od wewnątrz
makmarc napisał(a):PieciaJ napisał(a):Dziś mi lekko lampy zaparowały od wewnątrz
Wiedziały, co robią![]()
![]()
na czarno je
!
makmarc napisał(a):Nie ma problemu, jam nawet chętny do pomocy w miarę wolnego czasu
xRafalx napisał(a):Kret i opalarka Twoim kolegom pamiętaj
PieciaJ napisał(a):To będę pamiętałtylko najgorzej że garażu brak swego
![]()
xRafalx napisał(a):Na alledrogoo gościu sprzedaje takie, na zamówienie to robi, firma GSG. Sam jestem na kupnie, może gdybyśmy tak kupili 2 szt to może by coś z ceny zszedł?Lub może byłby ktoś inny chętny?
Socyopatic napisał(a):xRafalx napisał(a):Na alledrogoo gościu sprzedaje takie, na zamówienie to robi, firma GSG. Sam jestem na kupnie, może gdybyśmy tak kupili 2 szt to może by coś z ceny zszedł?Lub może byłby ktoś inny chętny?
jakis namiar linkowy? zapytałbys czy do wersji V6 zrobi lekko zmodyfikowana żeby nie zahaczała o kolektor ssacy?
Socyopatic napisał(a):coś czuje że jak tak dalej tyle osob bedzie sciemniało sobie lampy to cena kreta w sklepach skoczy do gory o kilkaset %
makmarc napisał(a):PieciaJ napisał(a):To będę pamiętałtylko najgorzej że garażu brak swego
![]()
Zapraszam, miejsca Ci u mnie dostatek[/quote}]
Jak już zapraszasz to nie wypada odmówić
Pawko_6 napisał(a):Kolejna szóstka w regionie, rośniemy w siłę,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości