Mazda6 GG LF 2004r
1, 2
Co do pakietu, to najciężej chyba z progami. Jeśli chodzi o przedni zderzak, to nastaw się na sporą cenę, choć podobno można dostać w całkiem dobrej cenie. Ja za swój zapłaciłem dużo
ale był już z wlotem i zaślepkami na halogeny. Poza tym trafiłem w bardzo dobrym stanie. Najłatwiej dostać tylny zderzak. Co do wyglądu, zamieszczam swoje zdjęcia zakupionych zderzaków. Bardzo dobrze widać różnice jak porównasz je ze swoimi na aucie.
- Od: 21 maja 2012, 12:48
- Auto: Mazda 5 2.0 SPORT benzyna, 2010, CW LF
Celin napisał(a):Co do pakietu, to najciężej chyba z progami. Jeśli chodzi o przedni zderzak, to nastaw się na sporą cenę, choć podobno można dostać w całkiem dobrej cenie. Ja za swój zapłaciłem dużoale był już z wlotem i zaślepkami na halogeny. Poza tym trafiłem w bardzo dobrym stanie. Najłatwiej dostać tylny zderzak. Co do wyglądu, zamieszczam swoje zdjęcia zakupionych zderzaków. Bardzo dobrze widać różnice jak porównasz je ze swoimi na aucie.
Łeee no bajka. Dzięki wielkie!
- Od: 11 maja 2014, 23:36
- Auto: Mazda 6
2.0 Benzyna
141 KM
GG
Ładna ładna
Szerokości i bezawaryjności 

- Od: 11 lip 2014, 23:28
- Auto: Mazda6 GG L8 '06 Sakata 1.8 16V Comfort
Hej!
Dawno mnie nie było na forum ale dopiero teraz coś w Madzi robiłem
W zeszły weekend zostało wymienione:
– górne/dolne wahacze przód
– końcówki drążków
– parę tulei zawieszenia
z tyłu wymieniałem
– górne wahacze
Dodatkowo ( co mnie najbardziej cieszy ) została zmierzona kompresja silnika, która wyniosła:
12, 12, 12, 11 – z tego co mi wiadomo wyniki b. fajne
W planach zrobienie progów i nadkoli – mam nadzieję, że w tym roku się za to wezmę.
PS wygłaszałem przednie drzwi i polecam ten zabieg
Dawno mnie nie było na forum ale dopiero teraz coś w Madzi robiłem
W zeszły weekend zostało wymienione:
– górne/dolne wahacze przód
– końcówki drążków
– parę tulei zawieszenia
z tyłu wymieniałem
– górne wahacze
Dodatkowo ( co mnie najbardziej cieszy ) została zmierzona kompresja silnika, która wyniosła:
W planach zrobienie progów i nadkoli – mam nadzieję, że w tym roku się za to wezmę.
PS wygłaszałem przednie drzwi i polecam ten zabieg
- Od: 11 maja 2014, 23:36
- Auto: Mazda 6
2.0 Benzyna
141 KM
GG
des31 napisał(a):Dodatkowo ( co mnie najbardziej cieszy ) została zmierzona kompresja silnika, która wyniosła:
No to chyba ledwo dolna granica.
- Od: 23 maja 2011, 18:59
- Auto: M6 GG '06 LF 2.0 AT
była 323f 1,5 LPG '99
1, 2