A Madzia zacna
Szerokości

www.mazdaspeed.pl
Mandey napisał(a):Ja jestem u siebie właśnie po takim zabiegu. Razem z dwumasą wymieniany był olej. 10W40 Motul zmieniony na 5W30 Dexelia. Tak jak piła tego Motula, tak teraz nie chce prawie nic. Regularne sprawdzam poziom oleju i samego mnie zaskoczyło, że rzadszego oleju nie bierze nic, a tamtego aż tyle.
A Madzia zacnaco prawda kilka rzeczy mi nie pasuje, ale o gustach się nie dyskutuje
Szerokości
Przecież poprzedni właściciel mógł się całkowicie nie znać i zalać nawet olejem mineralnym. i co wtedy? z mineralnego na pelen syntetyk?? może się konkretnie narozrabiać. Pasek jest produkowany przez tą samą firmę co produkuje ori paski.
ganczar17 napisał(a):Mandey napisał(a):A Madzia zacnaco prawda kilka rzeczy mi nie pasuje, ale o gustach się nie dyskutuje
Szerokości
pisz śmiało. po to jest temat aby się wypowiadać. Może mi też przypadnie do gustu akurat to co napiszesz.
na początek gratulacje wyboru markio gustach się nie dyskutuje, to prawda
ja osobiście ściągnąłbym te końcówki wydechów i założył inne, zrobił coś z felgami (chyba najlepiej zmienił) i wcześniej wspomniane dywaniki
ale to kierownikowi ma się podobać, więc jak jesteś zadowolony, na mój komentarz nie patrz
ganczar17 napisał(a):Jeśli chodzi o wydechy to jest to cały układ a nie tylko końcówki. Też się zdziwiłem. Niewiem czy ktoś to sam robił czy jak ale nie poszedł na łatwiznę. Felgi będą odrestaurowane i końcowy efekt to czarny połysk. Dywaniki polecą
Wisniaus napisał(a):Lusterka i grila pokryłbym Carbonem
xRafalx napisał(a):Widzę, walczysz z rudąOby to była wygrana walka
ganczar17 napisał(a):jutro odbieram mazde z warsztatu. ciekaw jestem jaki bedzie efekt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości