PS.Zima się kończy a ja dopiero teraz trafiłem na dywaniki gumowe...wprawdzie nie są dedykowane
Mazda6 GG L8 2002r. 1.8 benzyna ; 120KM
1, 2
Witam.Przyszła wiosna i należało porządnie zająć się Magdaleną
Dostała porządne mycie...wosk koloryzujący..silicon na uszczelki i konserwacje kierownicy preparatem do skóry
Oczywiście pierwszą oznaką wiosny były aluski...i znowu jest piękna
PS.Zima się kończy a ja dopiero teraz trafiłem na dywaniki gumowe...wprawdzie nie są dedykowane
ale ważne , że w następną zimę spełnią swoją powinność

- Od: 28 wrz 2012, 19:03
- Auto: Mazda 6 1.8 120KM 2002r.
darocz napisał(a):Udowodniłem , że Mazda pochodzi z Kraju Kwitnącej Wiśni
Fotki świetne

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
W tym miesiącu zdarzyło mi się kilka rzeczy i chciałbym się nimi pochwalić
matthies napisał(a):dobrze użyta glinka oczyści naprawde wiele więcej niż samo mycie ręczne i jest koniecznym podkładem przed polerką, inaczej zapchasz pady.
Zwracam honor...dzisiaj jak wszedłem do garażu to okazało się , że na lakierze nie ma żadnych śladów po wodzie...wszystko spłynęło (w środe zmoczył mnie deszcz)Okazuje się , że jednak ta glinka tak pięknie zebrała wszystko z lakieru , że polerka woskiem zrobiła "lustro"

Nadszedł czas na uzupełnienie tematu...a troszke się działo...ostatnio Magdalene trapiły zapiekające się hamulce dlatego zacząłem zbierać części na generalny remont.W międzyczasie przy uruchamianiu zapieczonego zacisku aż się przeraziłem w jakim stanie są przednie tarcze...to przyśpieszyło moją decyzje o remoncie hamulców.Przednie tarcze musiały iść do planowania bo tyle było na nich rdzy 
Ale aby nie było tylko o robocie i o robocie to na koniec Magdalena na grzybobraniu

Ale aby nie było tylko o robocie i o robocie to na koniec Magdalena na grzybobraniu
Good job 
Na pewno będzie różnica w hamowaniu

Na pewno będzie różnica w hamowaniu
- Od: 11 lip 2014, 23:28
- Auto: Mazda6 GG L8 '06 Sakata 1.8 16V Comfort
no i koniec z wolnością
wygląda zacnie
najlepszego na nowej drodze
tylko o Maździe nie zapominaj 

rafalmazda6 napisał(a):tylko o Maździe nie zapominaj
Nie zapomni,przecież ją do ślubu też ubrał,jako drugą partnerkę
Najlepszego na nowej drodze życia

- Od: 9 lut 2013, 16:12
- Auto: Mazda 6 fl 2006rok 2.0 Benzyna
Czarna śliwka :)
darocz napisał(a):wielkie dzięki panowie.....obie piękne i o obie będę dbał...o żonę
![]()
![]()
i o Magdalene
Z wyraźnym zaznaczeniem Magdalenę

-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Niebiesko niebiesko
czuje się jak w swoim heheheh. Polowa forumowiczow jest dla siebie inspiracja.u mnie wszystko tez zaczelo sie od Mandeya.Tylko u mnie na podsufitce królują białe ledy
bardzo ładny egzemplarz no i szybko cos przy nim kombinujesz
życzę powodzenia i bede śledził temat 
No i gratulacje

No i gratulacje
Nightfallówna
Witam .
Dawno mnie tu nie było...albo raczej byłem ale tylko jako widz
,więc czas na mały update
Magdalena sprawuje się wyśmienicie...niestety znowu jest zima i znowu musiała założyć stalowe buciki
...oby do wiosny
....i jeszcze jedno jej się wydarzyło...odmówił posłuszeństwa akumulator....próbowałem go reanimować...ale zima mi nie pomagała...i wreszcie nadszedł czas , że Magdalena odmówiła wyjazdu z garażu...i to w momencie gdy potrzebowałem wyjechać do pracy....z tego powodu następnego dnia zafundowałem jej nowiuteńki akumulatorek....Varta Blue Dynamic 60 Ah....i znów śmiga....
...a teraz kilka zdjęć 
Dawno mnie tu nie było...albo raczej byłem ale tylko jako widz
1, 2