Mazda6 GG RF '02 150 PS Grace Green Mica :) 18" The End :(
dorzuciłem do zdjęć jeszcze fotki wnętrza nocą, które oddają led'owe podświetlenie
i jestem ciekaw, jak sprawa z tymi mapkami. Próbował ktoś? 
Troszkę odświeżę wątek
niestety w temacie map widzę brak odzewu
dorzucam zdjęcia mokrej i czystej mazdy 
Kolego co do mapek to a i owszem, próbowałem i wszystko by chciało działać gdybym miał kod C-IQ do tych mapek, niestety moja nawi jest z tym ustrojstwem. A u Ciebie nawigacja nie żąda kodu aktywacyjnego? 

mądry napisał(a):Kolego co do mapek to a i owszem, próbowałem i wszystko by chciało działać gdybym miał kod C-IQ do tych mapek, niestety moja nawi jest z tym ustrojstwem. A u Ciebie nawigacja nie żąda kodu aktywacyjnego?
też mam wersję z C-IQ i te mapy właśnie do naszych wersji są. O ile dobrze pamiętam, model nawigacji to PC 5400. Raz mi wywaliło błąd o kod, ale nie pamiętam czy wyjąłem płytkę i włożyłem ponownie czy po włożeniu płyty wyjąłem kluczyk ze stacyjki, żeby navi się nie czepiała i jak przestała pracować, dopiero włożyłem

no patrz, na to nie wpadłem żeby tak pokombinować. Jutro ją trochę po molestuję to może przestanie pytać o głupoty
. Dam znać jak nawigacja zacznie ze mną współpracować, a no i jeśli dobrze pamiętam to mam to samo urządzenie co Ty..

Jak uda się ją na początku oszukać, później problemów nie ma 
Dopisano 17 lip 2013, 13:54:
oto i najświeższa modyfikacja
mały szczegół, a poprawa wizualna jest znaczna 
Dopisano 17 lip 2013, 13:54:
oto i najświeższa modyfikacja
Modyfikacja pt: "Oszczędzamy xenony" zakończona powodzeniem. Światła do jazdy dziennej (lub jak kto woli – drl) firmy "Noxon" zostały zamontowane i działają zgodnie z założeniami 
Ostatnio zdarzyła mi się mała przygoda
czyli przedni zderzak do lakierowania. Plus jest taki, że drobne ryski i odpryski zostaną wyeliminowane
Mam nadzieję, że jeszcze w tym miesiącu zderzak zostanie polakierowany i co najważniejsze – mazda dostanie reperaturki nadkoli z tyłu
przy okazji może coś więcej przy samochodzie zostanie zrobione, ale zobaczymy jak wyjdzie 
Żeby ocierka tak bardzo mnie w oczy nie bolała, profesjonalnie ją zatuszowałem
Najpierw próbowałem woskiem koloryzującym (co za dużo nie dało), a później pomalowałem lakierem zaprawkowym w pędzelku
jak na moje zdolności i profesjonalne narzędzia pracy, efekt zadowalający 
Żeby ocierka tak bardzo mnie w oczy nie bolała, profesjonalnie ją zatuszowałem
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

właśnie sam się dziwie, bo przeglądam forum i a to tu przytarcie, tam wgniecenie
mam nadzieję, że mój limit na tej obcierce się wyczerpał 
szczęśliwie nie mam z tym problemu
a światełka – Noxon 21, identyczne jak te
http://allegro.pl/swiatla-do-jazdy-dzie ... 87249.html

niestety, ale jednak drl zakłócają radio
miałem tę nieprzyjemność i doświadczyłem tego zjawiska. Pojechałem do warsztatu, gdzie mi światełka zakładali i był tylko pracownik, a szefa nie było. I on nie wie, co zrobić. Będę musiał z szefem pogadać i jakoś ten problem rozwiązać... Macie jakieś pomysły? Mi do głowy przychodzi tylko założenie filtrów na radio bądź antenę. A miało być tak pięknie 

Dziwna sprawa,ja mam co prawda M6 po lifcie ale to nie powinno mieć znaczenia.Dzienne mam bardzo podobne jak Twoje albo takie same już nie pamiętam modelu i mam też CB radio i nie mam żadnego problemu i żadnych zakłuceń.
- Od: 9 lut 2013, 16:12
- Auto: Mazda 6 fl 2006rok 2.0 Benzyna
Czarna śliwka :)
to może jakoś inaczej podłączone? Moje są wpięte w skrzynkę z bezpiecznikami, a nie pod akumulator. Podobno to może mieć znaczenie.
Ja też mam pod skrzynke z bezpiecznikami tą pod maską.
- Od: 9 lut 2013, 16:12
- Auto: Mazda 6 fl 2006rok 2.0 Benzyna
Czarna śliwka :)
zdążyłem już spojrzeć
tylko mi podłączyli pod tą białą kostkę po lewej stronie w skrzynce z bezpiecznikami i może tam w coś się wpięli 

rafalmazda6 napisał(a):Ostatnio zdarzyła mi się mała przygodaczyli przedni zderzak do lakierowania. Żeby ocierka tak bardzo mnie w oczy nie bolała, profesjonalnie ją zatuszowałem
Najpierw próbowałem woskiem koloryzującym (co za dużo nie dało), a później pomalowałem lakierem zaprawkowym w pędzelku
jak na moje zdolności i profesjonalne narzędzia pracy, efekt zadowalający
To i tak profesjonalnie podszedłeś do tematu bo moja żona, lakierem do paznokci zamalowała rysy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

- Od: 26 gru 2012, 13:37
- Auto: była: 323C, 1.5B czerwona, Mazda 6 GG (121KM), 2.0 MZR-CD, 2004r czerwona jest CX9 bordowa
kozik24 napisał(a):To i tak profesjonalnie podszedłeś do tematu bo moja żona, lakierem do paznokci zamalowała rysyabym się nie kapnął
gdyby mi nie powiedziała to bym się długo nie kapnął bo zrobiła to lepiej niż ja pędzelkiem
Przecież nie od dziś wiadomo, że kobiety są dużo lepsze w pracach plastycznych
Ale koniec tego dobrego. Rozstałem się z Mazdą na około tydzień

Juz wiem co zrobie jak odbiore swoja od blacharza, ile taka listwa ledowa kosztuje? Ja podobnie jak Ty bez Mazdy ale lepiej teraz pomeczyc sie tydzień niz po zimie wydać dwa albo trzy razy wiecej na naprawy