Mazda6 GG LF-DE '06 Sport Exclusive 147KM. Bilstein B8 Sport
Ja też uważam, że przy Twoim nadwoziu również zdecydowanie wybrałbym 2162 
Na podporę mojego zdania zobacz sobie te znalezione kiedyś na forum:

Fakt – jaśniejsze felgi i nie ten model, ale wyglądają super! Sam może za rok / dwa przemaluję swoje z czerwonych na niebieskie

Na podporę mojego zdania zobacz sobie te znalezione kiedyś na forum:

Fakt – jaśniejsze felgi i nie ten model, ale wyglądają super! Sam może za rok / dwa przemaluję swoje z czerwonych na niebieskie
- Od: 5 mar 2013, 22:47
- Auto: Była skośnooka: Honda Civic Noblesse '95 1.3 75KM
Była skośnooka:
Mazda6 GY L3 '06 220V :) Jest.. Das Auto :)
A mi tam niebieski się nie podoba
. Już zakupiłem w kolorze 2165 ale zanim pomaluję to minie pewnie trochę czasu. I wczoraj malując rude części tarcz hamulcowych przyjrzałem się bliżej tym zaciskom i chyba bez ich demontażu będzie ciężko.

Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Co do wycieraczek hybrydowych to używam ich od 3 lat, oczywiście co roku wymieniane na nowe. Szczerze polecam. 
Ja bym wybrał do Twojego koloru 2162 ale to rzecz gustu, jaki wybierzesz taki będzie dobry.

Ja bym wybrał do Twojego koloru 2162 ale to rzecz gustu, jaki wybierzesz taki będzie dobry.
- Od: 29 gru 2010, 15:50
- Auto: Mazda 6 GG 2007 121KM DPF->(to już historia)
Zabrałem się powoli za malowanie zacisków. Dzisiaj jeden bo nie ma czasu, praca, sesja się zaczęła. Myślałem, że będzie ciężko bez demontażu, ale udało się. A efekt jak dla mnie nie jest zły
.
Jak już pomaluję wszystkie to na pewno się pochwalę
Udało się wszystkie pomalować
Jak już pomaluję wszystkie to na pewno się pochwalę
Udało się wszystkie pomalować
Ostatnio edytowano 16 cze 2013, 18:50 przez Przemysław, łącznie edytowano 1 raz
Yo, mr. White!
Mi też się podoba efekt
.
Zaczynam się poważnie zastanawiać nad założeniem układu dolotowego. Mniej więcej coś w ten deseń
http://allegro.pl/carbon-fiber-aero-for ... 79735.html.
Całkiem podobny ma u siebie kolega tomek-waw viewtopic.php?f=332&t=129546&start=460
Nie zależy mi na wzroście mocy (i tak będzie pewnie nieodczuwalny) tylko na dźwięku jaki z siebie wydaje.
Zanim kupię chciałbym poznać Wasze opinie na temat zakładania takiego ustrojstwa.

Zaczynam się poważnie zastanawiać nad założeniem układu dolotowego. Mniej więcej coś w ten deseń

Całkiem podobny ma u siebie kolega tomek-waw viewtopic.php?f=332&t=129546&start=460
Nie zależy mi na wzroście mocy (i tak będzie pewnie nieodczuwalny) tylko na dźwięku jaki z siebie wydaje.
Zanim kupię chciałbym poznać Wasze opinie na temat zakładania takiego ustrojstwa.
Yo, mr. White!
Krysteek ma taki u siebie.
viewtopic.php?f=331&t=120858
Z tego, co pisał, to raczej był zadowolony.
Moim zdaniem bardzo dobry zestaw. Tylko trochę drogi.
viewtopic.php?f=331&t=120858
Z tego, co pisał, to raczej był zadowolony.
Moim zdaniem bardzo dobry zestaw. Tylko trochę drogi.
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Właśnie o tą szóstkę mi chodziło. Wielkie dzięki. No cena dość wysoka. Krysteek upolował dobrą okazję. Zaraz napisze do sprzedawcy czy mogę liczyć na jakiś rabat 
Na razie odpuszczę sobie (po kilku sugestiach kolegów z forum) montowania czegoś takiego.
Na razie odpuszczę sobie (po kilku sugestiach kolegów z forum) montowania czegoś takiego.
Yo, mr. White!
Bardzo ładnie się komponuje ten kolor zacisków z felgami i nadwoziem 

- Od: 5 gru 2003, 15:25
- Auto: Mazda6 GJ SkyActiv-G 2.5 '15 SkyPassion
CX-7 Sport EU powered by DISI-tune
Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02
Niedawno skończyłem w mojej 6 małą modyfikację której nie miałem w planach. Mianowicie przerobiłem tylne światła na takie jakie są w wersjach A-spec. Za oprawki razem z żarówkami i odcinkiem przewodu do każdej z nich zapłaciłem 10 PLN, montaż zajął może godzinę a kombinowanie co do czego podłączyć pół dnia
.
Kolega Mandey słusznie zauważył, że wszystkie szóstki powinny być wyposażane w takie światła.

Kolega Mandey słusznie zauważył, że wszystkie szóstki powinny być wyposażane w takie światła.
Yo, mr. White!
a jak działa przeciwmgielne 
only mazda!
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=9119
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=9119
- Od: 15 lut 2005, 21:39
- Auto: Mazda 323f 1.6 16V
Mazda 6 2006 2.0 DOHC 147 km
matthies napisał(a):driver1980 napisał(a):a jak działa przeciwmgielne
normalnie, włożona jest dwużarowa żarówka
Potwierdzam. Wszystko działa jak trzeba

Yo, mr. White!
No i stało się, mleko się rozlało a właściwie to piwo. Kupiłem sobie wczoraj 2 piwka i kilka innych rzeczy i siatkę z zakupami położyłem z tyłu na kanapie (zawsze zakupy kładę na podłogę albo w koszyk, którego wczoraj nie miałem). Jadę do domu i na przejściu dla pieszych zapala się pomarańczowe więc daję po hamulcach no i bęc, butelka uderzyła w butelkę, piwo się rozlało
Gdyby na tym przejściu nie było zainstalowane urządzenie które strzela fotki tym co przejeżdżają na późnym zielonym to pewnie bym pojechał i teraz nie śmierdziałoby w aucie.
Z samego rana zabrałem się za rozbieranie środka, odsączanie reszty piwa i na koniec wypranie tapicerki podłogowej. Zakupiłem też środek Autosmart BioBrisk, który podobno bardzo dobrze sobie radzi z przykrymi zapachami. Dobrze, że na lubelszczyźnie teraz mocno wieje to szybko tapicerka wyschnie.
Gdyby na tym przejściu nie było zainstalowane urządzenie które strzela fotki tym co przejeżdżają na późnym zielonym to pewnie bym pojechał i teraz nie śmierdziałoby w aucie.
Z samego rana zabrałem się za rozbieranie środka, odsączanie reszty piwa i na koniec wypranie tapicerki podłogowej. Zakupiłem też środek Autosmart BioBrisk, który podobno bardzo dobrze sobie radzi z przykrymi zapachami. Dobrze, że na lubelszczyźnie teraz mocno wieje to szybko tapicerka wyschnie.
Yo, mr. White!