Myślałeś o jakimś kolorze na reksie, czy zostają takie? Bo mimo zmiany na duuuży +, to jednak sądzę, że w jakimś wyszukanym kolorze lepiej by tutaj siadły
[tiiit] wygląda na tych rexach pewnie sam nie możesz się napatrzeć pięknie! Wreszcie jakieś dobre kółko. Powiem Ci że czy pomalujesz czy nie to i tak kopara opada
Pewnie głupio gadam , ale strasznie pasi ten Rex w Ory kolorze do tej Twojej zielonej Bestyji Nie wiem dlaczego tak mi się wydaje , ale sezon pojeżdzij w tym kolorze
No teraz to miażdży suty. Kurcze nie wiem jeszcze, ale jak będę w swojej 5 wymieniał letnie opony (pewnie za rok lub 2), to chyba założę 18 i rexy. Mimo, że jest ich masa, to mają swój klimat. Zwłaszcza w M.
No właśnie, zaciski w kolor i malina. Co do koloru felg ja bym malował, chociaż fakt faktem ori lakier pięknie tu siedzi. Ale jak mialbym malować do zielonej budy to tylko na złoto
Rafał powiedz że nie chciało Ci się szukać w temacie u mnie xD ale jak wrócę do domu to sobie uporzadkuje pięknie temacik łamią nadgarstki te rexy wszystkie
Wystarczy tych ochow achów bo mu sie w poprzewraca .Rexy na każdym aucie leża dobrze Za ile wyrawłeś jeśli można wiedzieć? Możesz zrobić test tego czernidła do opon jak długo wytrzymuje?
Otwieram lodówkę, rexy Sam bym założył ale już za dużo tego. Jednak muszę przyznać, że ten wzór pasuje do wszystkiego (nawet 350Z na tym jeżdżą). Rafał, nie zmieniaj koloru, tak jest ok