Geniek napisał(a): wpadły na Maźdioszkę podkładki klubowe
No to teraz widać że klubowicz

www.mazdaspeed.pl
Geniek napisał(a):Tak się tylko zastanawiam nad montażem. Z tego co widzę to wszyscy montują na śruby. A co myślicie o taśmie montażowej 3M? Wytrzyma to? Ktoś może tak montował? Mimo wszystko trochę mi szkoda dziurawić autko
xRafalx napisał(a):Będzie robić robotę
pablo33 napisał(a):Jak nie jezdzisz z dużymi prędkosciami to może by było ale ja bym nie ryzykował zerwaniem lotki, ja mam zamontowaną na 4 śruby po bokach, a na środku na klej, a te dwa bolce obciąłem bo przymierzyć było zle, ale wybór należy do Ciebie
pablo33 napisał(a):Gienek jeszcze na całośc klejem i będzie
em_dzej napisał(a):WisniaUs napisał(a):Zrobiłem tak sobie w Fabi
Ale to śkoda przecież , co się dziwisz
Geniek napisał(a):szkoda dziurawić autko
rafalmazda6 napisał(a):Geniek napisał(a):szkoda dziurawić autko
możesz dziurawić, tylko przy montażu otwory dookoła jakimś klejem objedź, żeby woda się nie dostawała i będzie git
sheller80 napisał(a):A ja swoja przymocowałem tak jak fabrycznie na 4 sruby po bokach i dwie na srodku ,dodatkowo wywierciłe otwór na przewody ,sadze ze nie obrazajac nikogo wymyslił to ktos mądrzejszy od nas otwory zabezpieczyłem farba a w koło srodkowych srub i przewodów nałozyłem silikon zeby woda nie dostawała sie do wewnatrz klapy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości