Mazda6 GG RF '02 150 PS Grace Green Mica :) 18" The End :(
już prawie mnie przekonaliście 

brodaM6 napisał(a):Jak dlamnie to Dwójka ten pierwszy to wyglada jak od laguny z całym szacunkiem dla reno

Drugi weź, drugi 

Mandey napisał(a):Drugi weź, drugi
aleście się uparli
zemoj napisał(a):Mi się ten pierwszy podoba, ale może dlatego, że zdjęcie i samo auto dużo ładniejsze
dobrze, że są różne opinie, bo już myślałem że tylko jeden link działa czy coś

brodaM6 napisał(a):Ja chorowalem na lagune gt 2.0 215 hp czarna skóra obszyta czerwona nitka,no ale żona sie uparła z mazda
i jest 6
gratulujemy wyboru odpowiedniej pani na żonę
rclmati napisał(a):Wybiesz dwójkę panie !
chyba już na dobre mnie przekonaliście
rafalmazda6 napisał(a):chyba już na dobre mnie przekonaliście
To już problem rozwiązany, wybór prawidłowy

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
danmazda napisał(a):To już problem rozwiązany, wybór prawidłowy
macie dar przekonywania

Nightfall napisał(a):JAk dla mnie tez opcja nr 2
skoro zdecydowana większość tak mówi, to coś musi w tym być
witam po świętach
dziś kupiłem wosk Cartec Excellent PTFE Wax z nanotechnologią i od razu w ciągu dnia miałem zajęcie
wosk nakłada się dość dobrze i nawet ładnie pachnie
lakier ładnie się świeci
poczekamy jak dalej będzie się zachowywał
dodatkowo skusiłem się na rozpórkę kielichów i złożyłem zamówienie, bo wszyscy chwalą
gdy do mnie dotrze, zostanie zamontowana i jak przejeżdżę z nią trochę, podzielę się moimi spostrzeżeniami
a teraz kilka fotek z dzisiejszych prac (zdjęcia robione telefonem, bo akurat pod ręką nie miałem nic innego, a dodatkowo zaczęło kropić) 

Nightfall napisał(a):Świetna robota.Pięknie sie błyszczy
![]()
dziękuję

mnie kilku fachowców doradzało, że wosk zawsze ręcznie. Polerka ok, można maszynowo, ale wosk nawet sami zawsze robią ręcznie, więc nie zamartwiaj się aż tak 
Good job, lubię zielone odkąd nie mogłem się nagapić na M6 zemoja ;d
Good job, lubię zielone odkąd nie mogłem się nagapić na M6 zemoja ;d
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
wosk oczywiscie nakladany recznie (i ma 3mac pól roku powlokę)jak to nazwali przez mistrza polernictwa z 15 letnim stazem 

Nightfallówna
Nightfall napisał(a):Ja jutro planuje wstawić na polerke mechaniczna + wosk polimerowy
dobra polerka i wosk robią dużą robotę

matthies napisał(a):mnie kilku fachowców doradzało, że wosk zawsze ręcznie. Polerka ok, można maszynowo, ale wosk nawet sami zawsze robią ręcznie, więc nie zamartwiaj się aż tak
no i bardzo dobrze

matthies napisał(a):Good job, lubię zielone odkąd nie mogłem się nagapić na M6 zemoja ;d
ładne, bo zielone

Nightfall napisał(a):wosk oczywiscie nakladany recznie (i ma 3mac pól roku powlokę)jak to nazwali przez mistrza polernictwa z 15 letnim stazem