tylko mnie to pozytywnie nastraja do użycia kosmetyki zamówionej u Don Corleone
Mazda6 GY L3 '04 2,3l Top Sport Wagon
nie
to mazdowskie koło 17", opona nieco większa 225/45 niż zalecane 215/45, ale wszystko jest w porządku. Jak wyjeżdżę te gumy to zmienię na 215.
PS. cieszy mnie, że nikt na tym zdjęciu nie dopatrzył się rdzy na tylnych hamulcach
ale to też w swoim czasie.
aha, tak przy okazji, 3 maja będę leciał od siebie z Iławy, przez Toruń > Konin > Kalisz > Wrocław do Jeleniej Góry, a 5 maja odwrotnie, więc jakby mnie ktoś wykukał, to chętnie możemy sobie światłami mrygnąć
PS. cieszy mnie, że nikt na tym zdjęciu nie dopatrzył się rdzy na tylnych hamulcach
aha, tak przy okazji, 3 maja będę leciał od siebie z Iławy, przez Toruń > Konin > Kalisz > Wrocław do Jeleniej Góry, a 5 maja odwrotnie, więc jakby mnie ktoś wykukał, to chętnie możemy sobie światłami mrygnąć
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
matthies napisał(a):PS. cieszy mnie, że nikt na tym zdjęciu nie dopatrzył się rdzy na tylnych hamulcach
dobrze ,że nie na nadkolach
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców – Colin McRae
https://www.facebook.com/AutospaLuxuryCarSpa/
https://www.facebook.com/AutospaLuxuryCarSpa/
-
Some say..
- Od: 8 mar 2010, 00:07
- Auto: była:626 GF FS '98,
6 GG LF '02
jest: , NC LF '06
Audi A3 8P '06
Ależ ją ślicznie wybłyszczyłes
Dobra robota
Moja przed zlotem tez wygladała jak lustereczko
.Moze niedługo wrzuce te fotki

Nightfallówna
mlodyMazda napisał(a):dobrze ,że nie na nadkolach
tutaj, odpukać, nic się nie dzieje, w 2009 była na akcji serwisowej i mam nadzieję, że długo w takim stanie pozostanie
wcale jej nie wybłyszczałem, lustereczko to będzie dopiero jak przyjdzie paczka z prezentami , wtedy to będziecie gęby rozdziawiać
-
Moderator GJ
matthies napisał(a):cieszy mnie, że nikt na tym zdjęciu nie dopatrzył się rdzy na tylnych hamulcach
Po prostu nikt nie napisał
Tak na poważnie, to na heblach akurat normalna sprawa. Chociaż możnaby oczywiście coś z tym zadziałać...
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
dowiecie się na pewno hehehe
a tymczasem parę fotek z majówki, z góry ostrzegam i zalecam usiąść, bo ja sam podczas przeprawy miałem ze 4 zawały i 2 wylewy
wszystko miało miejsce tutaj http://www.nj24.pl/article/nie-dali-spa ... eniogorzan
ale do rzeczy, foteczki ...
a tymczasem parę fotek z majówki, z góry ostrzegam i zalecam usiąść, bo ja sam podczas przeprawy miałem ze 4 zawały i 2 wylewy
wszystko miało miejsce tutaj http://www.nj24.pl/article/nie-dali-spa ... eniogorzan
ale do rzeczy, foteczki ...
-
Moderator GJ
Jest błoto – jest impreza 
Teraz Karcher w dłoń i miłej zabawy
Teraz Karcher w dłoń i miłej zabawy

Piekna czarna sucz
W kwestii przepraw wodno-błotnych to ja swoją wjechałem w wodę do wysokości listew na drzwiach – dobry koń to i po błocie pociągnie he he . Dodam że w środku tej przeprawy stało nowe bmw – chłopakom gały wylazły że bmw zamokło a mazda poszła jak rakieta
Pozdrawiam i gratuluje auta
W kwestii przepraw wodno-błotnych to ja swoją wjechałem w wodę do wysokości listew na drzwiach – dobry koń to i po błocie pociągnie he he . Dodam że w środku tej przeprawy stało nowe bmw – chłopakom gały wylazły że bmw zamokło a mazda poszła jak rakieta
Pozdrawiam i gratuluje auta
-
Grucha
Beny, ja się z tego błota musiałem wydostać, bo jak wjeżdżałem to było lodzio miodzio 
Dzięki Grucha i też gratuluję, jednak woda to lekko co innego. Ja w błocie, a w zasadzie na, to się ślizgałem podwoziem i dalej nie szła
Dziś znowu byłęm na myjni – cały czas wydłubuję błoto na tylnych nadkolach, spieprzone materiałowe i się to trzyma jak rzep >.< nie wspomnę ile jeszcze siedzi pod progami i pod zderzakiem :x
Muszę się tego jakoś pozbyć, najlepsza byłaby myjka, na której można podnieść auto i umyć od spodu karczerem.
Dzięki Grucha i też gratuluję, jednak woda to lekko co innego. Ja w błocie, a w zasadzie na, to się ślizgałem podwoziem i dalej nie szła
Dziś znowu byłęm na myjni – cały czas wydłubuję błoto na tylnych nadkolach, spieprzone materiałowe i się to trzyma jak rzep >.< nie wspomnę ile jeszcze siedzi pod progami i pod zderzakiem :x
Muszę się tego jakoś pozbyć, najlepsza byłaby myjka, na której można podnieść auto i umyć od spodu karczerem.
-
Moderator GJ
matthies a nie zostawiles tam czesci z podwozia
no to Madzia przeszła chyba test bojowy w terenie o jakim nawet nie sniła
.
i jeszcze to obnizone zawieszenie.Tak jak mowisz troszke to potrwa zeby to błoto wypłukac z nadkoli i progów.
Dodaj zdjecia na jakis portal dla rolników to moze dostaniesz dotacje z unii na oranie pól
pozdrawiam
no to Madzia przeszła chyba test bojowy w terenie o jakim nawet nie sniła
i jeszcze to obnizone zawieszenie.Tak jak mowisz troszke to potrwa zeby to błoto wypłukac z nadkoli i progów.
Dodaj zdjecia na jakis portal dla rolników to moze dostaniesz dotacje z unii na oranie pól

pozdrawiam
Nightfallówna