Mazda6 Exclusive GY RF 2003 2.0 MZR-CD
Nakładki progowe i kierunki w obudowie lusterek fajne , zamawiałes juz coś ?
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):zamawiałes juz coś ?
jeszcze nic – zbieram kasę i dochodzę do siebie po zakupie i kilku naprawach o których doskonale wiesz

Grzyby jeśli chodzi o szyby to polecam to rozwiązanie na które zdecydowałem się ja tymbardziej do tego koloru nadwozia.
Jest to folia CHROMONIKIEL lecz są dwa rodzaje
SM GR 20+ PS HC to ciemniejszy
SM GR 35+ PS HC to jest folia jaśniejsza która ja mam oklejone szyby.
Dodam jeszcze że prawie nie widać przyciemnienia lecz jak zaświeci słońce lub spoglądasz do środka z odpowiedniego kąta to nie widać nic w środku.
Folia ciemniejsza prezentuje się tez bardzo ładnie gdzie stopień przyciemnienia jest bardzo widoczny wiec co za tym idzie mogą pojawić się problemu z policją.
Pozdrawiam
Jest to folia CHROMONIKIEL lecz są dwa rodzaje
SM GR 20+ PS HC to ciemniejszy
SM GR 35+ PS HC to jest folia jaśniejsza która ja mam oklejone szyby.
Dodam jeszcze że prawie nie widać przyciemnienia lecz jak zaświeci słońce lub spoglądasz do środka z odpowiedniego kąta to nie widać nic w środku.
Folia ciemniejsza prezentuje się tez bardzo ładnie gdzie stopień przyciemnienia jest bardzo widoczny wiec co za tym idzie mogą pojawić się problemu z policją.
Pozdrawiam
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
Ładna madzia, fajny silniczek może kiedyś taką kupię jak się uda.
- Od: 11 lip 2007, 21:40
- Auto: mx-3 1.8V6
Adaś napisał(a):Grzyby napisał(a):i śmigiełko na głowie
![]()
sa takie bejzbolówki ze śmigiełkami
i lizaka
jak w
Jackass-Number.2

makj1 napisał(a):Rules a możesz pokazać jak to wygląda ( jakieś fotki )
Tutaj duzo nie widać ale to jak narazie jedyne fotki na serverze
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=29809
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
RULES, widziałem, oglądałem
W sumie fajny, delikatny efekt. Zobaczę na wiosnę jak parę rzeczy w autku poprawię
W sumie fajny, delikatny efekt. Zobaczę na wiosnę jak parę rzeczy w autku poprawię
Grzyby napisał(a):I w tym miejscu pragnę bardzo gorąco podziękować Bananmin'owi
Autko zakupiłem przy jego olbrzymiej pomocy (narażał się żonie w wigilię i stracił ze mną ze 2 dni) – WIELKIE DZIĘKI KRZYŚKU
Oj, bo się pogniewam!! Dzięki komu??

-
przemyslawporos
przemyslawporos napisał(a):Grzyby napisał(a):I w tym miejscu pragnę bardzo gorąco podziękować Bananmin'owi
Autko zakupiłem przy jego olbrzymiej pomocy (narażał się żonie w wigilię i stracił ze mną ze 2 dni) – WIELKIE DZIĘKI KRZYŚKU
Oj, bo się pogniewam!! Dzięki komu??, a moje święta?, a od kogo Bananmin się dowiedział o GY??
Przemku jak Grzyby dziękował to Ciebie jeszcze na mazdaspeed nie było
a że już jesteś to:

przemyslawporos napisał(a):Oj, bo się pogniewam!! Dzięki komu?? klótnia, a moje święta?, a od kogo Bananmin się dowiedział o GY??
Już się poprawiam (skoro jesteś z nami na forum)
Wielkie dzięki za pomoc dla Przemka i banana
Dzięki chłopaki

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Życzę bezawaryjnego użytkowania 6 GY i samych pozytywnych odczuć z jazdy, tym pięknym autkiem.
-
przemyslawporos
Aktualizacja fotek na pierwszej stronie – dodane foto dzisiejszych wyników z hamowni
Autko zaskoczyło mnie baaaardzo mile dając wyniki pomiaru
152 KM i 344 Nm (w serii 136 KM i 310 Nm)
Całkiem całkiem jak na klekota
Autko zaskoczyło mnie baaaardzo mile dając wyniki pomiaru
152 KM i 344 Nm (w serii 136 KM i 310 Nm)
Całkiem całkiem jak na klekota
kamilgt napisał(a):masz jakiegoś chipa?
nic mi na ten temat nie wiadomo
Ja tam nic nie grzebałem – "tuning silnika" to chyba ostatnia rzecz do której bym się dotykał
Grzyby napisał(a):nic mi na ten temat nie wiadomo
Ja tam nic nie grzebałem – "tuning silnika" to chyba ostatnia rzecz do której bym się dotykał
No trochę dziwne ,żeby seryjny silnik miał więcej mocy niż deklaruje producent, a wręcz nie możliwe
Ciekawi mnie jeszcze jakie ma 2.0 CiTD przełożenie główne, a jakie wyliczyła mu hamownia

- Od: 24 cze 2006, 14:29
Na tym to ja się już nie znam
Pomiary robiliśmy całą grupą – większość miała wyniki nominalne lub zbliżone do niminalnych (od 2 do 7 KM strat), a tylko w 2 przypadkach było więcej.
FS w GFce bananmina miał 119KM (nominalnie 115) i u mnie.
Możliwe że to poprzedni właściciel?
Pomiary robiliśmy całą grupą – większość miała wyniki nominalne lub zbliżone do niminalnych (od 2 do 7 KM strat), a tylko w 2 przypadkach było więcej.
FS w GFce bananmina miał 119KM (nominalnie 115) i u mnie.
Możliwe że to poprzedni właściciel?