Rzuć PW z kosztem
Pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
mlodyMazda napisał(a):...nie myślałeś jeszcze o boczkach w drzwiach?
mlodyMazda napisał(a):To jest prawdziwa skóra?
IraZ napisał(a):mlodyMazda napisał(a):...nie myślałeś jeszcze o boczkach w drzwiach?
...boczki też zrobione, zapomniałem dodać – wymienione są wszystkie elementy welurowe.mlodyMazda napisał(a):To jest prawdziwa skóra?
mhm...jeszcze pachnie
mlodyMazda napisał(a):Chodzi mi mniej więcej o coś takiego...
patrygr napisał(a):No i ta dbałość o szczegóły. To sie chwali
IraZ napisał(a):patrygr napisał(a):No i ta dbałość o szczegóły. To sie chwali
W szczegółach pies pogrzebany
IraZ napisał(a):Po dłuższej pałzie witam ponownie wszystkich sledzików mojego wontka
W dzisiejszym odcinku, jak wcześniej zapowiadałem, mod wnętrza czyli wymiana welurku na skórkę![]()
IraZ napisał(a):Po dłuższej pałzie witam ponownie wszystkich sledzików mojego wontka
W dzisiejszym odcinku, jak wcześniej zapowiadałem, mod wnętrza czyli wymiana welurku na skórkę![]()
Zajęło to deliktanie trochę więcej czasu niż się spodziewałem, ale klient miał kupę roboty i ciężko o termin stąd ten delay![]()
Ale nic to. Tak to prezentowało się do niedawna:
Po prawie 1,5 tygodnia wyczekiwania,dojazdów do roboty fiatem CC żony
oraz brakiem dobrej nuty w aucie, w końcu odebrałem moją eM od szewca
. Dwukolorowa z wentylowanym środkiem i wzmacnianymi boczkami fotela kierowcy robi robotę, w końcu mogę pokręcić
w fotelu aż uzyskam wymagany efekt komfortu jazdy
a i akustyka wnętrza się zmieniła się na plus – dużo mniejsze tłumienie średnich i wysokich tonów jak to miało miejsce z welurkiem a i basika podciągnąć nieco też nie zawadziło.
Dodatkowo obrobione w późniejszym nieco terminie zostały: kierownik, gałka AT i wajha ręczengo
reszta galerii transformacji dla chętnych tutaj:
M6 internal mod
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości