Mazda6 GG RF 2003 , 121KM
ehhh zawsze jakiejś roboty nadaciedejneks napisał(a):i pasujeto do zestawu kierunki i lampy tył przyciemnić i będzie
miałem zrobić w jesiennym plenerze ale zanim się przybrałem to liście znikły
czo by tu jeszcze zmienić? lampy tył pewnie ale to po zimie może już się wezmę za to

czo by tu jeszcze zmienić? lampy tył pewnie ale to po zimie może już się wezmę za to

LooKasH8 napisał(a):A gdzie to kolega LLU i jeszcze nie widziałem na żywo?Trzeba się kiedyś spotkać
Ja też nie znam

okolice Łukowa/Siedlec no te czarne lampy tylne [tiiit] twoje LooKasH8 będę się odzywał w następnym roku oczywiście zapłacę 
a gleba jakos mnie nie przekonuje na nasze polskie drogi XD
a gleba jakos mnie nie przekonuje na nasze polskie drogi XD
Każdy tak mówił, nawet ja!
a gleba wpadła 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
chcę ten grill 

makmarc napisał(a):Dariushinio napisał(a):a gleba jakos mnie nie przekonuje
![]()
![]()
przypominasz mi kogoś, wiesz?
xRafalx napisał(a):Każdy tak mówił, nawet ja!a gleba wpadła
bo jeździ się na 18nastkach już mniej komfortowo w porównaniu do 16nastek a do tego jak dojdzie jeszcze gleba twarda to juz calkiem dziure na dziurze pewnie będzie czuć no nie wiem nie wiem wcale mi się to nie widzi jakoś ;D
Zobaczysz moją na glebie i z listwą, ten prześwit z przodu cieszy xD nie ma krawężnika o który nie zahaczę
Spodoba się
Ja do Łukowa mam 40km, 30minut drogi więc trzeba się zgadać na piwo bezalkoholowe xD
ładnie się prezentuje
Ale przy glebie była bajka, do tego lampy tylne czarne i lotka to już w ogóle 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
myślę że jednak nie masz niżej niż jaLooKasH8 napisał(a):Zobaczysz moją na glebie i z listwą, ten prześwit z przodu cieszy xD nie ma krawężnika o który nie zahaczęSpodoba się
Ja do Łukowa mam 40km, 30minut drogi więc trzeba się zgadać na piwo bezalkoholowe xD
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08