Mazda6 GY LF-DE '06r
Paweł świetna robota. Wygląda zaje......fajnie.teraz widzę jak to będzie u mnie wyglądać przy ciemnych lampach
ja tez tak chcę

Nightfallówna
Nightfall napisał(a):Paweł świetna robota. Wygląda zaje......fajnie.teraz widzę jak to będzie u mnie wyglądać przy ciemnych lampachja tez tak chcę
![]()
Na początek to trzeba kupić oprawki stop/pozycje takie jak masz teraz, a dalej to już poleci
Zajęło mi to jakieś 40 minut

em_dzej napisał(a):Bardzo ładnie jak u Gejszy. Może i ja okleje lampy fajnie to wygląda na śliwce
Tapniete z Jeziowego HTC
Em_dzej jeszcze lepiej wygląda na żywo

Dopisano 24 lut 2015, 17:12:
em_dzej napisał(a):Bardzo ładnie jak u Gejszy. Może i ja okleje lampy fajnie to wygląda na śliwce
Tapniete z Jeziowego HTC
Em_dzej jeszcze lepiej wygląda na żywo

przewód ciągnąłeś od pozycji w lampie bocznej? Pytam bo osiągnięty efekt jest nie do końca legalny
stopów można mieć max. 3, a nie 5
wymyśliłem że może łatwiej byłoby pociągnąć kabel z oświetlenia tablicy rejestracyjnej, bo tam jest sama postojówka, a i roboty byłoby mniej
czy źle myślę? 
właśnie... o 4 myślałem 
rafalmazda6 napisał(a):przewód ciągnąłeś od pozycji w lampie bocznej? Pytam bo osiągnięty efekt jest nie do końca legalnystopów można mieć max. 3, a nie 5
wymyśliłem że może łatwiej byłoby pociągnąć kabel z oświetlenia tablicy rejestracyjnej, bo tam jest sama postojówka, a i roboty byłoby mniej
czy źle myślę?
Rafal światła stop jest 3 , tylko pozycje są 4 i przeciwmgielne 2.
Kabel pociągnąłem właśnie z tablicy rejestracyjnej bo to prostsze rozwiązanie
em_dzej napisał(a):AloHa
A która to folia ta ciemna czy ta pośrednia![]()
To była ta folia, zakupiłem tej folii 4 sztuki

pablo33 napisał(a):Kabel pociągnąłem właśnie z tablicy rejestracyjnej bo to prostsze rozwiązanie
no i tego właśnie chciałem się dowiedzieć
AloHa
Przyjdzie i czas na Gejsze , dzięki za linkę
Ja wymyśliłem tylko że stop mam przecież w klapie jako trzeci
pablo33 napisał(a):To była ta folia
Przyjdzie i czas na Gejsze , dzięki za linkę
rafalmazda6 napisał(a): jakiś tydzień temu mi to do głowy przyszło

Ja wymyśliłem tylko że stop mam przecież w klapie jako trzeci
-
MACIEK
- Od: 26 paź 2013, 11:27
- Auto: Mazda 6 GY RF-7J '07 GEJSZA by em_dzej
Geniek napisał(a):No ładnie ładnie. Świeci(ła)się jak nie powiem co. A i światełka
.
Światła powinni wypuszczać takie już w fabryce, a samochód dobrze umyty i nawoskowany to się świeci jak psu .....
matthies napisał(a):hweheh też miałem okręgiem zaznaczony rozstaw śrub
Wiesz Maciek, pokazałem te rysunki tokarzowi i zrobił tak samo, otwory już wywiercone i krążki założone na samochodzie w celu przymiarki, teraz wytnę tylko mocowanie do krążka i przyspawam, bo wszystko będzie na sztywno. Jutro może rozejrzę się za rurą ( chyba calowa wystarczy ) i powoli jakoś wszystko będę składał. Nie ma ciśnienia, dlatego powolutku wszystko robię i dokładnie