Mazda6 GH L5-VE '08 2.5 TOP by Weelkoo – Eibach / 19" 9RR + 18" Work / 2x Lip / Sebring / Folia
Gratulacje.
W dzisiejszym newsletter od Eonon znajduje się Twoja Madzia.
P.S. Udanego wypoczynku na Chorwacji
W dzisiejszym newsletter od Eonon znajduje się Twoja Madzia.
P.S. Udanego wypoczynku na Chorwacji
-
Paweł_Radom
Weelkoo, widzę, że jesteś na bieżąco z eononem 
Noszę się z zamiarem kupne do swojej 3 BL, mam 3 modele do wyboru:
http://www.eonon.com/compare.aspx?prods ... Category=3
z tym, że najtańszy ma 1gb ramu, a z tego co piszesz, wnioskuję że odradzasz tę opcję
Z kolei na najdroższą opcję trzeba będzie poczekać do końca września bo sprzedawana jest w preorderze, a różni się od środkowego modelu tylko prockiem i androidem... sądzisz że warto dopłacić i poczekać?
z tym, że najtańszy ma 1gb ramu, a z tego co piszesz, wnioskuję że odradzasz tę opcję
Z kolei na najdroższą opcję trzeba będzie poczekać do końca września bo sprzedawana jest w preorderze, a różni się od środkowego modelu tylko prockiem i androidem... sądzisz że warto dopłacić i poczekać?
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Też myślę o GA8163. Powinna działać dobrze, natomiast nie znalazłem miarodajnych testów jeszcze ani filmików na yt.
- Od: 21 lis 2010, 00:25
- Auto: Mazda3 2.0 DISI 2011
Volvo XC70 2008
jaaco napisał(a):Weelkoo, widzę, że jesteś na bieżąco z eononem
z tym, że najtańszy ma 1gb ramu, a z tego co piszesz, wnioskuję że odradzasz tę opcję![]()
Tylko prockiem i Andkiem? Dude to chyba aż! Sam system jest odchudzony i dużo sprawniej będzie działać beż żadnych lagów (zacinania się obrazu itd.). Osobiście myślę, że lepiej dopłacić i poczekać na wersję GA8163 do BL albo już zamówić w preorderze. Sam myślę nad kupnem bo fajna sprawa.
wumpscut napisał(a):Jestem trochę zaniepokojony, "najpiękniejsza" część jesieni już minęła, a tu brak fotekJak tam, co słychać w temacie?
A słychać niewiele, bo ostatnie dwa miesiące więcej czasu poświęcam na poszukiwaniu następcy niż samej GH

- Od: 25 paź 2011, 21:48
- Auto: BMW 330e xDrive
Weelkoo napisał(a):ostatnie dwa miesiące więcej czasu poświęcam na poszukiwaniu następcy niż samej GH
Zdradź choć rąbek tajemnicy...
Ale nie ma co zdradzać bo poszukiwania są dość szerokie, miała być GJ przedliftowa w wersji 2.5 ale poległa, miało być Volvo V60 poliftowe ale w benzynie jest ich tak mało, że mogę się nie doczekać ciekawego egzemplarza w budżecie. Jest szansa, że skończy się nawet na VAG'u a konkretnie A6 C7 lub A5 Sportback po FL (jadę oglądać w tym tygodniu akurat takie). Jak nic nie będzie to może w akcie desperacji wrócę do rozważań nad GJ
a oglądałem/jeździłem już również m.in. Mondeo MKV, BMW F30, Superb III, Volvo S60 i jeszcze kilkoma. Także nic pewnego 

Ooo to widzę, że bardziej zmiana marki??? i tu jest dylemat na co?
No to chyba Ci nie zazdroszczę
Jedynie co mogę podpowiedzieć to Audi A6 bądź Superb bo miałem przyjemność takimi podróżować jest chyba najlepszym kierunkiem – ale wiem, że i tak nas pewnie zaskoczysz końcowym wyborem i jak pokażesz to Światu to będzie Wooow
!
Powodzenia w szukaniu życzę jak nie wiem co...
No to chyba Ci nie zazdroszczę

Jedynie co mogę podpowiedzieć to Audi A6 bądź Superb bo miałem przyjemność takimi podróżować jest chyba najlepszym kierunkiem – ale wiem, że i tak nas pewnie zaskoczysz końcowym wyborem i jak pokażesz to Światu to będzie Wooow

Powodzenia w szukaniu życzę jak nie wiem co...
Nawet bym się chwili nie wahał z wymienionych aut z wyborem audi
kwestia tego czy trochę bardziej sportowo i wtedy a5 czy tylko komfort i wtedy a6. Z cała sympatia dla GJ-tki nawet po 5 liftingu z kolejna zmiany literki byłaby bardzo daleko za przedliftem budy C7 
- Od: 13 sty 2014, 19:06
- Auto: Mazda 6, 3.0 V6, 2004r.
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
No i GH jest na sprzedaż. Stan licznika niespełna 173 tysiące, stan auta jak na zdjęciach poprzednich z tą różnicą, że naderwałem EZ-Lip – ok. 30cm z lewej strony – nie odpadł, jest podklejony na taśmie
Także EZ-Lip albo do usunięcia albo do sklejenia (albo do zostawienia jak jest, taśmy praktycznie nie widać)
Ogłoszenie i aktualnie zdjęcia będzie zapewne lada dzień, pierwsze tylko na forum. Możliwy zakup tylko na kołach zimowych (Work Schwert SC1 + GoodYear UG Gen-1 225/45R18 po jednym sezonie) tak jak stoi albo z dwoma kompletami kół (czyli + letnie Fondmetal 9RR 19x8.5" i Dunlop Sport Maxx RT2 235/35R19 po dwóch sezonach).
Miejsce GH w garażu zajęła też 6'tka, tylko A6'tka
Konkretnie sedan C7 2.0TFSI S-Line w kolorze Phantomschwarz Perleffekt 
Miejsce GH w garażu zajęła też 6'tka, tylko A6'tka

Szkoda, że nie Mazda... Ale i tak gratuluję.
Odpadnie konkurent do zdjęć w konkursach. A szkoda, bo zawsze byłem ciekawy co tam napstrykasz. 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
KMBak napisał(a):Odpadnie konkurent do zdjęć w konkursach. A szkoda, bo zawsze byłem ciekawy co tam napstrykasz.
Pod tym kątem tego nie rozpatrywałem

Gratuluję zakupu, choć to zupełnie nie moja filozofia, staram się trzymać jak najdalej od niemieckiej motoryzacji
-
makmarc
Gratuluje przesiadki do wyższej ligi
sam bym z checia kiedyś zamienił swoją na takie tylko w kombiaku 
- Od: 13 sty 2014, 19:06
- Auto: Mazda 6, 3.0 V6, 2004r.
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
wumpscut napisał(a):Gratuluję zakupu nowego auta
KMBak napisał(a):Szkoda, że nie Mazda... Ale i tak gratuluję.
makmarc napisał(a):Gratuluję zakupu
Socyopatic napisał(a):Gratuluje przesiadki do wyższej ligi
Dzięki Panowie

A tu wspomniana nowa 6'tka – kilka jeszcze z ogłoszenia, z za małymi oponami

Wszystko zależy od rocznika który kupił, byc może wiele przed nim, albo już i za. Sprawdzales autentyczność przebiegu?
-
makmarc