Mazda6 GG L3-VDT '07 2.3T MPS Nowy silnik
Dziś doszedł do mnie kabelek AUX i od razu go zamontowałem.
montaż szybki i prosty. Dźwięk mam wrażenie że lepszy. Mimo że odpaliłem jakieś pierwsze z brzegu kawałki z YT poprzez koma. Jakiś taki głębszy bass i w ogóle... niż przez zmieniarkę (i nie, nie mam tylko płyt nagrywanych, mam też kilka oryginałów, a mimo to jakość tych kawałków nie powala w maździe).
montaż szybki i prosty. Dźwięk mam wrażenie że lepszy. Mimo że odpaliłem jakieś pierwsze z brzegu kawałki z YT poprzez koma. Jakiś taki głębszy bass i w ogóle... niż przez zmieniarkę (i nie, nie mam tylko płyt nagrywanych, mam też kilka oryginałów, a mimo to jakość tych kawałków nie powala w maździe).
Eleganckie zdjęcia
Dobrze ją wygłaskałeś
Na zlocie liczę że mnie przewieziesz, dawno nie latałem 

Dobrze ją wygłaskałeś

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
nie mogę się na nią napatrzeć
ooo, jeśli można to i ja poproszę
oczywiście zrewanżuję się tym samym, ale myślę że moje 330Nm nie zrobi na Tobie wrażenia 

danmazda napisał(a):Na zlocie liczę że mnie przewieziesz
ooo, jeśli można to i ja poproszę

hehe.. jak zrobię rozrząd.. bo dopiero się zebrałem żeby go zamówić.. to nie ma problemu 
inna sprawa, że bez przesady..
to jeździ normalnie, tylko troszkę szybciej
chociaż ostatnio opędzlowałem ze startu lexusa is200 z silnikiem od supry podkręconym na jakieś 380-400KM
ale miałem bonusy, w postaci:
a) w lexusie zimówki
b) za duże turbo (wstawało przy 5tyś obr
)
Tak więc w momencie kiedy ja przepinałem z 1 na 2, to słyszałem jak tam dopiero turbo ryczy u rzuca bokiem
Kocham to 4x4 
inna sprawa, że bez przesady..
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
chociaż ostatnio opędzlowałem ze startu lexusa is200 z silnikiem od supry podkręconym na jakieś 380-400KM

a) w lexusie zimówki

b) za duże turbo (wstawało przy 5tyś obr

Tak więc w momencie kiedy ja przepinałem z 1 na 2, to słyszałem jak tam dopiero turbo ryczy u rzuca bokiem
Moim następnym na pewno będzie 6 w MPS 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Piękne autko
Skąd dorwałeś kabalek AUX ?

Skąd dorwałeś kabalek AUX ?
za jakieś nie całe dwa tygodnie będę miał ich 8 szt, w cenie 29zł
więc jak ktoś będzie chętny to zapraszam
ten był na próbę. Okazał się dobrze wykonany, działa, wiec zamówiłem więcej, bo wiem że ciężko to dostać.. a za zachodnią granicą krzyczą za nie jak za zborze..

tak sobie przeglądałem strone japanracing i może zamiast już opatrznych ale nadal fajnych jr3 warto było by poczekać na nowe jr18
zawsze będzie można się do nich przejechać i ew przymierzyć 
Widziałem je.. ale niestety nie wiem, czy chce jeszcze ryzykować z takim wzorem.. a przymiarki nie można zrobić :/ bo chciałem przymierzyć JR3 ze względu na et i szerokość.. ale to trzeba sobie kupić jedną felgę i ewentualnie odesłać..
głupota.. no ale...
Rozrząd wymieniony.
W końcu pełna kulturka przy odpalaniu i przy pracy
Oprócz walniętego wariatora wyciągnięty był łańcuch w niezbyt dużym stopniu, ale jednak.
Dziś jeszcze tylko podjechać muszę do Disi Tune na sprawdzenie i w końcu można śmigać.. ( wpierw przejeżdżając 160km dziadkowym tempem
)

Oprócz walniętego wariatora wyciągnięty był łańcuch w niezbyt dużym stopniu, ale jednak.
Dziś jeszcze tylko podjechać muszę do Disi Tune na sprawdzenie i w końcu można śmigać.. ( wpierw przejeżdżając 160km dziadkowym tempem
To teraz w Rykach nie będziesz oszczędzał swojej M 
Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Wszystko
Maf dostrojony już
Wczoraj się zawziąłem i 160KM po mieście zrobiłem
Autko sprawdzone przez DisiTune i wszystko bangla
Mazda gotowa
Co do oszczędzania.. muszę czymś później wrócić, więc bez przesady

Co do oszczędzania.. muszę czymś później wrócić, więc bez przesady