Mazda6 GY LF-DE '06 H&R Aero by MAYKI
Porozmawiaj jeszcze raz z osobą która Ci powiedziała o "wsiowym" wyglądzie , może nie rozmawialiście o Mazdzie.
Łada samara , skoda favorit na pewno ..... ale Mazda???
Na szczęście zawsze możesz dołożyć jak oczywiście zmienisz zdanie. Ma się podobać Tobie-Pozdrawiam
Łada samara , skoda favorit na pewno ..... ale Mazda???
Na szczęście zawsze możesz dołożyć jak oczywiście zmienisz zdanie. Ma się podobać Tobie-Pozdrawiam
- Od: 18 cze 2014, 00:22
- Auto: Mazda 6 2.0 PB+gaz hatchback
2004 r
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem: teraz masz jedne mugen i drugi seryjny? Przecież to musi fatalnie wyglądać. Jeśli już podjąłeś się wymiany na to, to załóż i drugi, chociaż wg mnie w ogóle to nie pasuje do Mazdy, tymbardziej M6 w kombi. To tylko moje skromne zdanie, z którym masz prawo się nie zgodzić 
-
makmarc
Tak dobrze zrozumiałeś narazie jest jeden mugen i jeden seryjny bo mój mechanik został po robocie żeby mi to robić i nie chciałem go dłużej męczyć , reszta będzie robiona w środę. I nie wygląda to źle bo seryjnego nie widać bo jest schowany pod zderzakiem widać tylko mugena. W środę albo zamontuje drugiego mugena albo wywalę seryjny i będzie tylko jeden mugen.
Bardziej jestem skłonny wstawić drugiego mugena Johnny dobrze prawi polać mu!!!
aha i jeszcze je trochę podniosę bo za bardzo w dół idą
Dopisano 6 paź 2014, 21:38:
Nie chciałem jeździć z jednym mugenem i jednym seryjnym po prostu nie było dzisiaj już czasu na resztę roboty. Moim skromnym zdaniem sportowy wydech nadaje charakteru każdej furce czy to kombi czy to melex nie ważne.... Jak mruczy to jest gicior
Bardziej jestem skłonny wstawić drugiego mugena Johnny dobrze prawi polać mu!!!
aha i jeszcze je trochę podniosę bo za bardzo w dół idą
Dopisano 6 paź 2014, 21:38:
Nie chciałem jeździć z jednym mugenem i jednym seryjnym po prostu nie było dzisiaj już czasu na resztę roboty. Moim skromnym zdaniem sportowy wydech nadaje charakteru każdej furce czy to kombi czy to melex nie ważne.... Jak mruczy to jest gicior
+1
chciałbym u siebie przeszczep na dwa zrobić i pewnie kiedyś dojdzie do skutku 
Tak to prawda, każdy chce mieć dwa a Ty chcesz jeden
Tak to dobrze wygląda, myślałem że dużo gorzej będzie wyglądało
Jak by się udało dać go trochę wyżej to będzie jeszcze lepiej. Dobrze że nie jest zglebiona, bo inaczej byś nimi gdzie nie gdzie szurał
Jak by się udało dać go trochę wyżej to będzie jeszcze lepiej. Dobrze że nie jest zglebiona, bo inaczej byś nimi gdzie nie gdzie szurał
-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
danmazda napisał(a):bo inaczej byś nimi gdzie nie gdzie szurał

rafalmazda6 napisał(a):danmazda napisał(a):bo inaczej byś nimi gdzie nie gdzie szurał
wybacz OT, ale skojarzyło mi się to
![]()
Haha dobry motyw!
Mayki czekam na foty z montażu drugiej sztuki i efekt końcowy!
johnny_ napisał(a):Mayki czekam na foty z montażu drugiej sztuki i efekt końcowy!
Nagraj dźwięk, ze swojej Mazdy a nie z fiata
-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Moim zdaniem do seryjnego zderzaka lepiej by sie komponowaly jakies dwie delikatne koncowki (na normalnych tlumikach) jak np seryjne z mojej V6 (gdzie u mnie przy sportowym zderzaku wygladaja natomiast slabo bo sa za male). Tak to auto bedzie glosno ryczec nieadekwatnie do prawdziwej mocy. No ale co kto lubi. Niemniej jak juz wsadziles taka wielka parowe z jednej strony to daj tez i z drugiej 
- Od: 13 sty 2014, 19:06
- Auto: Mazda 6, 3.0 V6, 2004r.
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.