kurcze ale wtopa... ale już chyba ogarnąłeś temat co, bo przecież jeździsz? opowiedz coś więcej.
Jaka paczka z niemiec??
www.mazdaspeed.pl
matthies napisał(a):taka plaastikowa menda tak szybę rozwaliła

Beny napisał(a):Przeczytałem cały temat i widze mazda doinwestowana na maxa
Beny napisał(a):Nie myślałeś malnąć felg letnich w kolor zimowych?
. Letnie póki co są w dobrym stanie i podoba mi się tak jak jest, ale kto wie, może na przyszły sezon...  Beny napisał(a):W środku coś sie dzieję bo wydawało mi sie że jakis carbon widziałem
  Minęło kilka dni, zanim doszedłem, że sprężyny są niewłaściwe i zostały zamienione na takie jakie być powinny. Miałem nadzieję, że stuki znikną. Auto stoi teraz jak trzeba, natomiast stuki zmniejszyły się, ale nadal są odczuwalne. Zawieszenie zostało sprawdzone, nie ma nigdzie żadnych luzów, więc podejrzewam, że to gdzieś w układzie kierowniczym. Miejmy nadzieję, że to drążek, a nie maglownica... Jak będę miał chwilę w tym tygodniu, to postaram się to sprawdzić i ogarnąć. Trzymajcie kciuki, żeby całą sprawę udało się wkrótce doprowadzić do szczęśliwego końca   
rclmati napisał(a):Odczuwasz jakąś różnicę w komforcie i prowadzeniu Mazdy? U mnie po zmianie sprężyn na nierównościach lekko buja tyłem

matthies napisał(a):docelowo będziesz miał tak uglebioną jak moja, czy bardziej/mniej
Zdzirson napisał(a):Mógłbyś porzucić linki do tych amortyzatorów i sprężyn?

Zdzirson napisał(a):Powiedz mi jest jakaś odczuwalna różnica po zamontowania rozpórki?
Zdzirson napisał(a):I czym malowałeś plastiki w silniku?

zemoj napisał(a):![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Nightfall i 8 gości