Niedługo pochwalę się u siebie
Mazda6 GY RF-7J '06 kombi /18"/Eibach/Xenon MPS/Skóry/A-Spec/2x Lip/ Phantom Blue by Nightfall
My jutro jedziemy na zlot Moto Dzień Dziecka w Trzebiczu Nowym. Parę godzin poświęconych na przygotowanie autka nie poszło na marne . Dodatkowo zrobiłem mały projekcik- mini klon Mazdzinki. Lakiery takie jak u mnie więc wyszła pertarda 

Nightfallówna
to tak jak u mnie, ale myślę że po następnych wakacjach będzie zmiana, jak coś zapraszamNightfall napisał(a):Ano nie udało się bardziej z tego względu że ciężko się rozstać![]()
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
No nic.... Nadszedł czas i na mnie . Z ciężkim sercem ale wystawiam autko na sprzedaż. Nr tel 792 202 883. Cena do uzgodnienia w zależności od tego czy autko ma być w całości tak jak jest czy nie . Pół garażu gratów do niej jakby co.
Przegląd ważny do końca października a ubezpieczenie do połowy stycznia.
Przegląd ważny do końca października a ubezpieczenie do połowy stycznia.
Nightfallówna
Wronek1 napisał(a):Nightfall napisał(a):Nie każdy musi piać z zachwytuWronek1 napisał(a):ale badziewie
ale ty zapiejesz
Ty porównujesz do wlasnej mazdy piątki, czy jakiegoś Bentleya?
Nightfall napisał(a):jeździłem 12 lat
Nigdy nie miałem tak długo auta, może dlatego, że zbyt stare kupowałem..
Nowe auta dla mnie są zbyt świeże..
Zrobisz nowy temat o nowym aucie – fajnie byłoby poczytać o dobrych stronach nowych konstrukcji i pozytywnych aspektach posiadania takiego auta.
Na ewentualne tjuningi będzie raczej czas po gwarancji..
Gratuluję zakupu i zazdroszczam.
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
Beny napisał(a):Na glebę z niąjaki silnik?
Fajny kolor.

Silnik 3.7 V6 277 koni 2010 rok a kolorek naprawdę robi robotę

A temat i może się pojawi za jakiś czas

Nightfallówna
Przy ponad 2-tonowym kolosie w czterobucie i A/T to całkiem przyzwoity wynik. Poza tym są to dane producenta a na bieżni może czasem pozytywnie zaskoczyć. Notabene M5 2.0Pb seria na papierze ma prawie 11s co zapewne nudne nie jest jak mniemam.
szwagier74 napisał(a):Przy ponad 2-tonowym kolosie w czterobucie i A/T to całkiem przyzwoity wynik. Poza tym są to dane producenta a na bieżni może czasem pozytywnie zaskoczyć. Notabene M5 2.0Pb seria na papierze ma prawie 11s co zapewne nudne nie jest jak mniemam.
czy aby napewno https://www.youtube.com/watch?v=VsJFJSBD_Fk

- Od: 27 mar 2018, 10:58
- Auto: mx3
Na pewno to każdy z nas kiedyś umrze. Wracając do tematu dyskusji to jeżeli chcemy argumentować błędne myślenie autora postu to należałoby dokładnie przeczytać ten post i zrozumieć przede wszystkim co jest w nim napisane. Wówczas można temat poddać jakiejkolwiek polemice.