Witam wszystkich forumowiczów. Miesiąc temu stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 zakupionej od jednego z forumowiczów ,który prowadził historię tego auta przez pięć lat. Nie ukrywam że bardzo pomogło mi to w decyzji o zakupie auta, gdyż nie mam doświadczenia z japońskimi samochodami. Poza tym moim zdaniem ta Madzia jest przepiękna. Tu można zobaczyć i poczytać o wcześniejszej historii https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 1&t=191969
Jedynym mankamentem jaki mi się nie podobał to ślad po listwie na drzwiach kierowcy (opis przyczyny tego jest we wcześniejszej historii) . Poradziłem sobie z tym bez lakierowania w taki oto sposób. Co myślicie? Czarna folia w połysku na drzwiach błotnikach lusterkach spojlerze oraz na przednim znaczku. Madzia dostała też nowe "buciki" na lato Michelin Primacy 3 215/45R 17.Ktoś jeździł na tych oponach jak wrażenia ja puki co jestem zadowolony.
Mazda6 GG L3 '03 A-SPEC BORDOWA – KONTYNUACJA
Strona 1 z 1
moim zdaniem oklejenie lusterek i lotki jest ok ale to na drzwiach to kwestia gustu.
Super że historia Mazdy będzie kontynuowana
Oby sie sprawowała 
Jak lusterka na czarno to ich mocowanie też by się przydało
Jak lusterka na czarno to ich mocowanie też by się przydało
- Od: 29 mar 2016, 14:37
- Auto: Mazda6 GG L3 2003
Obejrzana dziś na żywo i pogadane z nowym właścicielem
Wylądowała w Gorzowie
Szkoda że właściciel za granicą siedzi
Wylądowała w Gorzowie
Szkoda że właściciel za granicą siedzi
Nightfallówna