Co tu dużo się rozpisywać – jest po prostu petarda MPS-Y mają w sobie to coś czego brakuje w pozostałych wersjach i to je wyróżnia właśnie z pośród pozostałych Szkoda że GH i GJ/GL nie zrobili w MPS-ie. Myślę że GH już by dawno stała w mojej stajni
jak już pisałem na innym forum fajne autko NIe zapomnij zmieniać olej co 7-8K i świece co 15-20k km maks. To uchroni Cię przed podobnymi atrakcjami, oraz tym, że kawałek świecy wpadnie do cylindra Sprężyny masz eibach pro kit i on taki jest,m że tył sterczy wyżej niż przód. taka specyfika tego kitu. Ale lepsze to niż kozia seria Jesli chcesz mieć tył niżej, pozostaje tylko gwint Szerokości. P.S. speedy też miały taki sam kolor tunelu środkowego jak Ty masz.
Ładne zdjęcia Będzie do konkursu za rok Fajnie by było jakbyś zdjęcia wrzucał na nasz serwer, niestety po jakimś czasie one znikną a fajnie by było za kilka lat przejrzeć sobie nasze forumowe laleczki
Z imgura nie znikną to już moje 3 albo 4 auto gdzie wrzucam foty na ten serwer. Aut już nie ma a fotki są a co do czarnej konsoli to już Mr_Bartek mi wytłumaczył jak to jest
No pięknie świecące obrysówki dodają mpsowi tego czegoś co do pompy.. powiem CI, że ktoś niezłą manianę odjebał.. żeby poskładać to bez szklanki.. No i chyba jesteś pierwsze w PL, który montuje wkład HPFP z firmy WIS jak złożysz, koniecznie sprawdź ciśnienie na listwie wtryskowej.