a tymczasem

www.mazdaspeed.pl
jachu36 napisał(a):Teraz zaczniesz słyszeć to czego do tej pory aż tak nie słyszałeśczyli podłoga , bagażnik i dźwięk od strony silnika...Z wygłuszaniem tak jest. Syzyfowa praca...
marek219 napisał(a):Na razie na tapecie jest inny poważniejszy mod by było miodnie
jachu36 napisał(a):Między GH a GG jest przepaść jeśli chodzi o wygłuszenie. W GH jest ciszej.Jeśli to Ci nie przeszkadza ,to nie masz się czym martwic
makmarc napisał(a):marek219 napisał(a):Na razie na tapecie jest inny poważniejszy mod by było miodnie
Pisz o co chodzi, bo opłaty zacznę pobierać za używanie mojego stwierdzenia
Danmazda napisał(a):Przeraża mnie toJak mam kupić GH i ją wygłuszać.... A furka jest piękna. Ale pocieszam się tym że nie przeszkadza mi to za bardzo, a w GG jest trochę gorzej wyciszona
marek219 napisał(a):buhahaha patent jest na to? ;p jeśli nie to przegrałeś
makmarc napisał(a):marek219 napisał(a):buhahaha patent jest na to? ;p jeśli nie to przegrałeś
Spójrz na mój Avatar
Jeszcze pewnie trochę, szkoda mi jej sprzedać, to raz, a dwa kupie Gh i będzie stałamarek219 napisał(a):zależy kiedy chcesz kupić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości