Mazda6 GH 2010 2.0 LF-DE 5EAT スノーフレーク
stachan napisał(a):Metalowa?
Okej,okej....tą zostawię sobie,a będę szukał ceramicznej.
Skoro tak Ci zależy....
Dopisano 01 kwi 2017 22:30:
makmarc napisał(a):Jak tam prace postępują?
No sam widzisz jak wybrzydza i marudzi.....
Bo metalowa.....
Bo zupa była za słona....
Z klimą walczyłem...
Ale zrobiona – muszę pean pochwalny walnąć w Polecanych warsztatach, bo ja uwielbiam jeździć w lodówce
Cyknę również kilka fotek z Savą – cisza w trakcie jazdy jest zauważalna
Dodatkowo szyby pokryły się szlachetną czernią
Gorący czas mam w pracy, ale niebawem wrzucę wizualizację.
Tadziol – komu zawdzięczasz taki ładny filmik?
Chyba za niedługo trafisz do Projektów

Ale zrobiona – muszę pean pochwalny walnąć w Polecanych warsztatach, bo ja uwielbiam jeździć w lodówce
Cyknę również kilka fotek z Savą – cisza w trakcie jazdy jest zauważalna

Dodatkowo szyby pokryły się szlachetną czernią

Gorący czas mam w pracy, ale niebawem wrzucę wizualizację.
Tadziol – komu zawdzięczasz taki ładny filmik?
Chyba za niedługo trafisz do Projektów

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
jachu36 napisał(a):założę się że w tym porównaniu każdy nawet mało wytrawny kierowca zobaczy różnicę,czy w przy hamowaniu,czy choćby w prowadzeniu na zakrętach.
Z własnego doświadczenia – nie zauważy.
the right man in the wrong place...
Dawno nic nie napisałem, to przynajmniej kilka aktualnych fotek wrzucę – byłem co prawda na myjni, ale nie planowałem tej sesji, aparat z irytującym znacznikiem, jednak dobre i to
Od zakupu wpadły zabezpieczenia do kół, nowy komplet opon, przyciemnione szyby... W planach wymiana wszystkich płynów ustrojowych oraz (chyba) montaż chlapaczy
Od zakupu wpadły zabezpieczenia do kół, nowy komplet opon, przyciemnione szyby... W planach wymiana wszystkich płynów ustrojowych oraz (chyba) montaż chlapaczy
stachan napisał(a):Sporo chciałbym zrobić, lecz czasu wciąż brak
Zrób tak jak ja ostatnio...Urlop na żądanie w piątek i masz weekend na rzeźbienie przy aucie

Zawsze tak mogę, tylko w poniedziałek dostałbym szału... Nadrobić piątek wraz z bieżącym poniedziałkiem, to u mnie spore wyzwanie
Zwłaszcza teraz, gdy muszę (korzystając z doświadczenia) zrobić górką tematy z lipca, podczas którego będę wypoczywał na głębokim południu
Na wszystko przyjdzie jednak pora...

Zwłaszcza teraz, gdy muszę (korzystając z doświadczenia) zrobić górką tematy z lipca, podczas którego będę wypoczywał na głębokim południu
Na wszystko przyjdzie jednak pora...

Zacząłem czytać i się zaczytałem
Gratki wyboru, ładnie prezentuje się z przyciemnionymi szybkami... trzecie światło "stop" też kleiłeś folią?? bo wygląda "ciemniej"
Opony zmienione w końcu, bo dyskusja była ostra?? A Tadziol powinien zostać satyrykiem – uśmiałem się po pachy
Co z nową felą?? Tak jakoś w niepewności ludziska trzymasz
Ps. mam nadzieję, że pozbyłeś się już tego papieru toaletowego w kwiatki, o którym na forum legendy zaczynają krążyć

Opony zmienione w końcu, bo dyskusja była ostra?? A Tadziol powinien zostać satyrykiem – uśmiałem się po pachy

Ps. mam nadzieję, że pozbyłeś się już tego papieru toaletowego w kwiatki, o którym na forum legendy zaczynają krążyć

- Od: 25 lip 2013, 21:08
- Auto: Jest: Mazda6 GL'17
Była: MAZDA6 GH '08 Była: MAZDA 323F SPORT '03
maestro81 napisał(a):Gratki wyboru, ładnie prezentuje się z przyciemnionymi szybkami
Dziękuję

maestro81 napisał(a): trzecie światło "stop" też kleiłeś folią?? bo wygląda "ciemniej"
Faktycznie tak wygląda, ale nic tam nie ruszałem. Czeka mnie jednak wymiana listwy z ledami, bo świecą niekompletnie
maestro81 napisał(a):A Tadziol powinien zostać satyrykiem
Słusznie

maestro81 napisał(a):Co z nową felą?? Tak jakoś w niepewności ludziska trzymasz
Dojrzewam do tego, powoli... systematycznie...

maestro81 napisał(a):mam nadzieję, że pozbyłeś się już tego papieru toaletowego w kwiatki,
Jest oprawiony w ramki
Nie da się nie zauważyć że Twoja Mazda jest z klubu Mazdaspeed
Bardzo ładnie się prezentuje
Brakuje jej tylko większych końcówek tłumika 
Bardzo ładnie się prezentuje

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok