Mazda6 GG LF 2006r. by KamoDBWC
Panowie mam mały problem odchodzi mi dywan spod listwy progu i widać gołą blachę (strona pasażera) ktoś miał podobny problem?
Mam i ja :–) a raczej miałem , rozwiazalem to tak że cienki przewód telefoniczny tz " parówki " przeszyte przez dywanik i naciągnięte na kapsle pod osłoną plastikowa. Partyzantka niewąska , ale spełnia rolę . Zawsze można poprawiać
Tapniete z Jeziowego HTC
Tapniete z Jeziowego HTC

-
MACIEK
- Od: 26 paź 2013, 11:27
- Auto: Mazda 6 GY RF-7J '07 GEJSZA by em_dzej
Aaa ok a ja już panikuję ,że może zalane auto było i klej puścił? Jutro coś muszę podziałać z tym bo nie podoba mi się to.
Tez tak mam i musze się w końcu za to zabrać bo niezbyt to wygląda jak tak odstaje i widać blache 
Nightfallówna
U mnie było to samo. Porządna taśma dwustronna załatwiła problem 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Panowie żeby nie zaśmiecać innych tematów pytam tutaj.
ostanio mam problemy z AMB przy 30 stopniach pokazuje mi 19? Da się to jakoś zresetować by pokazywało dobrze?
ostanio mam problemy z AMB przy 30 stopniach pokazuje mi 19? Da się to jakoś zresetować by pokazywało dobrze?
Witam!
Właśnie odebrałem auto od lakiernika malował przedni zderzak bo mocno był poobijany od kamyczków. Ale mam pytanie odnośnie lusterka od strony kierowcy czy takie lusterko ma przedziałkę? Bo moje lusterko pasażera nie ma tego i trochę jestem zmieszany.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Właśnie odebrałem auto od lakiernika malował przedni zderzak bo mocno był poobijany od kamyczków. Ale mam pytanie odnośnie lusterka od strony kierowcy czy takie lusterko ma przedziałkę? Bo moje lusterko pasażera nie ma tego i trochę jestem zmieszany.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Od kierowcy ma kreskę, a od pasażera nie 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Mam taką samą,tylko z silnikiem 165 KM.Kupiłem od faceta ,który tylko wiedział gdzie lać paliwo.Dlatego
proponuję Ci obejrzeć dokładnie komorę silnika ,hamulce -czy nie zapiekły się prowadnice szczęk hamulcowych .Mazda to dobry samochód ale blachy ma niestety szybko korodujące.
proponuję Ci obejrzeć dokładnie komorę silnika ,hamulce -czy nie zapiekły się prowadnice szczęk hamulcowych .Mazda to dobry samochód ale blachy ma niestety szybko korodujące.
-
WROISŁAW
Witam Witam!!!
Dawno mnie nie było od ostatnich kilku miesięcy w aucie zrobiłem następujące rzeczy
konserwacja podwozia
ustawianie zbieżności
Nowe opony zimowe Nokian WR D4
poniżej kilka zdjęć przed konserwacją i po
Dawno mnie nie było od ostatnich kilku miesięcy w aucie zrobiłem następujące rzeczy
konserwacja podwozia
ustawianie zbieżności
Nowe opony zimowe Nokian WR D4
poniżej kilka zdjęć przed konserwacją i po