Yoki napisał(a):No cóż jestem nie obiektywyny ale dla mnie Reksie dodały ci kolejne 15 KM
Te od Marcina raczej tyle odejmują – przynajmniej u hamulcowych od Agma

Tak czy owak VT pięknie siadły.

www.mazdaspeed.pl
Yoki napisał(a):No cóż jestem nie obiektywyny ale dla mnie Reksie dodały ci kolejne 15 KM

macvas napisał(a):Te od Marcina raczej tyle odejmują – przynajmniej u hamulcowych od Agma

zastanawiałem się jakiej mocy dobrać wzmacniacz.
 zastanawiałem się jakiej mocy dobrać wzmacniacz.  
   pewnie komiks będzie, więc nie będę się rozpisywał ile śmiechu było
 pewnie komiks będzie, więc nie będę się rozpisywał ile śmiechu było  i o to efekty pracy
  i o to efekty pracy 

Danmazda napisał(a):nie będę się rozpisywał ile śmiechu było

że też mnie tam zabrakło
 że też mnie tam zabrakło 

makmarc napisał(a):Nie chcesz rozpórki przedniej

Danmazda napisał(a):Nie było czasu na przekładanie. Ale nie wiem czy przypadkiem nie wezmę tylnych lamp

Danmazda napisał(a):Ale nie wiem czy przypadkiem nie wezmę tylnych lamp

pablo33 napisał(a):Większość pracy zrobił Marcin jak widzę, jak zawsze służy pomocą, radą
 Brak słów by opisać kolejny fajny "klubowy" dzień w Łomży.. dlatego niedługo po powrocie zacząłem tworzyć komiks, ale z uwagi na dzisiejsze Święto dokończę i opublikuję w tygodniu
  Brak słów by opisać kolejny fajny "klubowy" dzień w Łomży.. dlatego niedługo po powrocie zacząłem tworzyć komiks, ale z uwagi na dzisiejsze Święto dokończę i opublikuję w tygodniu   

To nie byłem jamacvas napisał(a):Podlasiu ok. 19:00 pierdyknął ten meteoryt (czy kometa?) na niebie i zrobiło się mega niebiesko. W pierwszej chwili pomyślałem, że jednak źle Ci te HIDy podpieliśmy
Chwilowo są przyczepione w miejscach gdzie się dało, nie długo gdzieś je umieszczę.Przemysław napisał(a):Gdzie zamontowaliście przetwornice, ciekaw jestem?
Zrobię pewnie we wtorek.Przemysław napisał(a):Masz może zdjęcie jak są obecnie ustawione przesłony?
Hmm, u mnie obie zostały opuszczone tak samo.xRafalx napisał(a):Lewą obniżasz maksymalnie, a prawą tak aby skos był tak około 10-20st.

pablo33 napisał(a):Bierz lampy będzie wyglądać miodnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości