WisniaUs napisał(a):Qrde nie kuś A ja 5 dni temu kupiłem nowe oponki do nich ehhh

Moje opony mają drugi sezon
Ale z chęcią bym się przejechał na 18', ciekawe jaka jest różnica
www.mazdaspeed.pl
WisniaUs napisał(a):Qrde nie kuś A ja 5 dni temu kupiłem nowe oponki do nich ehhh
KarolinaMazda napisał(a):WisniaUs napisał(a):Karolinka masz cos jeszcze gorącego bo 16'' zimowe już mam![]()
![]()
Mam gorącego Rafała, ale jego nie oddamnawet za 18"
danmazda napisał(a):Ale z chęcią bym się przejechał na 18', ciekawe jaka jest różnica
WisniaUs napisał(a):Zartowalem
WisniaUs napisał(a):danmazda napisał(a):Ale z chęcią bym się przejechał na 18', ciekawe jaka jest różnica
NIe ma problema , się przejedziesz![]()
![]()
DziękiWisniaUs napisał(a):NIe ma problema , się przejedziesz![]()
![]()
![]()
WisniaUs napisał(a):Raczej hhahahahaahah tez tak mowilem![]()
![]()
KarolinaMazda napisał(a):rafalmazda6 napisał(a):przy najbliższej okazji przelecę Ci te lampy jednym specyfikiem z mojego magazynu, bo wydaje mi się że będzie jeszcze większe wow
zanim Ty moje lampy przelecisz to ja im tak zrobie dobrze, że nie bedziesz musiał![]()
![]()
![]()
macvas napisał(a):Stawiam podobnie jak przedmówcy.
Jest wielce prawdopodobne że "córeczce" styki zaśniedziały, więc obejrzyj te newralgiczne miejsca. Możliwe, że będzie trzeba troszkę "przeczyścić", więc jakby diagnoza się potwierdziła, to uzbrój się w jakiś preparat typu "kontakt 60" i do dzieła.
I generalna rada: ostrożnie z elektryką, jest tutaj kilku fachowców od uwalania bezpieczników i tego typu historiia zapewniam Cię że córeczka jest na to wyczulona.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości