Kupisz i przetestujesz Fiamma to zobaczymy
Mazda6 GY RF-7J '06 kombi /18"/Eibach/Xenon MPS/Skóry/A-Spec/2x Lip/ Phantom Blue by Nightfall
Ja tez ostatnio slyszalem ze Bosch czy Centra się zepsuly pod względem jakości. Co do Varty to nie wiem.

- Od: 13 maja 2015, 10:47
- Auto: Obecnie Audi TT 2000 r 180KM Silver
A ja mam Vartę i jestem mega zadowolony. Rok czasu i narazie jest w porządku, i zapłaciłem 225zł 

-
makmarc
Tak jak piszecie właśnie ze nie ma reguły na te akumulatory.
Wszystko ma na to wpływ – zarówno i to na jaki trafisz wypust i jak go uzytkujesz.
Jak to mówią ile ludzi tyle opinii
Marcin ty płaciłes mniej bo nie masz dieselka
Póki co aku mi pali ale już nic na postoju na zapłonie nie robie do czasu wymiany
Wszystko ma na to wpływ – zarówno i to na jaki trafisz wypust i jak go uzytkujesz.
Jak to mówią ile ludzi tyle opinii
Marcin ty płaciłes mniej bo nie masz dieselka
Póki co aku mi pali ale już nic na postoju na zapłonie nie robie do czasu wymiany
Nightfallówna
Ja słyszałem że FIAMM to bardzo dobra firma miałem nawet takiego w escorcie jak go kupiłem to juz tam siedział . Uzytkowałem 3 lata zero problemów jak masz okazje tanio kupić to się nie wahaj pozdro Teflonek:D
Dzisiaj zrobilem zdjęcie do konkursu
ciężko namówić kogoś do pozowania ale się udało
I za to bardzo dziękuję 

Nightfallówna
Bardziej w nim chodzi o pomysł niż o wyeksponowanie kobiety no ale zobqczymy co z tego będzie
Może ktoś się skusi oddać głosik
Może ktoś się skusi oddać głosik
Nightfallówna
Dzisiaj fochowiec od aku zajrzał pod maskę bo mu powiedzialem ze mam jakiś akumulator o mało znanej nazwie
Koleś na mnie patrzy i mówi ze to oryginalny japoński akumulator od nowosci auta
Czyli ma juz 9 lat
wiec miał prawo sie skonczyć.
A tu kilka zdjeć po umyciu auta i nałożeniu czegoś co napewno niedługo znajdzie sie w moim koszyku

Koleś na mnie patrzy i mówi ze to oryginalny japoński akumulator od nowosci auta

Czyli ma juz 9 lat
A tu kilka zdjeć po umyciu auta i nałożeniu czegoś co napewno niedługo znajdzie sie w moim koszyku
Nightfallówna
łojoj
rewelka
i nareszcie bardzo dobrze podrasowane zdjęcia
tym razem nie oślepłem od nasycenia
a na to mazidło chyba i sam się skuszę, bo już wcześniej miałem styczność z pozytywnymi opiniami na temat właśnie tego środka 

Błyszczy się jak psu
Ta buteleczka to wosk w płynie ?

Ta buteleczka to wosk w płynie ?

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
To jest taka konsystencja jak olej. A jest tak wydajna ze szok.pare kropel dosłownie i np cała maska zrobiona
Kosztuje to od 50-60 zł ale naprawdę warto.
Nakładasz niedużo czekasz 10 min i polerujesz mikrofibra.
I można tym robić wszystkie elementy i co najważniejsze nawet w pełnym słońcu
Co do zdjęć Rafi – staram się![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Kosztuje to od 50-60 zł ale naprawdę warto.
Nakładasz niedużo czekasz 10 min i polerujesz mikrofibra.
I można tym robić wszystkie elementy i co najważniejsze nawet w pełnym słońcu

Co do zdjęć Rafi – staram się
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nightfallówna
Kupiłem ten sam wosk jakieś 2 lata temu. Wydajny jest jak cholera (zostało mi nieco więcej jak pół butelki), całe auto można ogarnąć w pół godziny, efekt jest taki jak na zdjęciach, do elementów zewnętrznych z tworzyw sztucznych też się nadaje. Niestety nie jest zbyt trwały.
Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Używałem tego Ice kiedyś, jeszcze jak miałem poprzedniego Avensisa i na zielonym kolorze robiłem miazgę, w ogóle zapomniałem o tym preparacie
a zdjęcia i efekt urywają albę 

-
makmarc