www.mazdaspeed.pl
danmazda napisał(a):Tylko mam problem z wybraniem felg do Madzi, nie wiem na co się zdecydować![]()
Przemysław napisał(a):danmazda napisał(a):Tylko mam problem z wybraniem felg do Madzi, nie wiem na co się zdecydować![]()
danmazda napisał(a):mógłbym prosić o link do tych żarówek? dużo lepiej świecą niż oryginalne
Żarówki kupiłem przez przypadek w sklepie motoryzacyjnym i to 5 ostatnich sztuk![]()
z chęcią bym jeszcze kupił, jak znajdę na allegro to wrzucę link
Socyopatic napisał(a):te Tomasony wygladałyby bardzo ok ale w 18. Jak chcesz 17 to imho lepsza bedzie felga z bardziej masywnymi ramionamiPoszukałbym na twoim miejscu jakis uzywek sprawdzonych Japonskich firm typu Enkei czy Kosei – jak kupisz w dobrym stanie to beda bardziej trwałe niż te nowe Tomasony
p.s te philipsy blue vision w postojowkach swieca tak
mmarcis4 napisał(a):jak masz wątpliwości zobacz sobie w moim wątku jak to u mnie wygląda bo mam podobne
Socyopatic napisał(a):ET 35 przy 8j na pewno nie wejda bez kombinacji z nadkolami. Mysle ze granica bez kombinacji bedzie ET 38 przy 7,5j pod warunkiem opony z jeszcze mniejszym profilem niz kupiles. Do tych co masz szukalbym 7j i ET 42-45. Powinno byc ladnie prawie rowno z nadkolem ale nic nie obcierac. Jak cos mi wpadnie w oczy to podlinkuje bo ostatnio nawet widzialem takie 17 jakie ja kupilem 18 wlasnie z sensownym ET ale niestety w 4 srubach.
Przemysław napisał(a):Jeżeli chodzi o alu, to na Twoim miejscu wstrzymałbym się jeszcze chwilę. Poprzeglądaj jeszcze inne fora, może zagramaniczne a na pewno znajdziesz coś innego, co przykuje Twoją uwagę...
mmarcis4 napisał(a):Jak masz zamiar kupić nowe alu to ja na Twoim miejscu brał bym te.
A jak masz wątpliwości zobacz sobie w moim wątku jak to u mnie wygląda bo mam podobne.Fakt faktem kolor nadwozia inny ale zawsze to Magdalena
Wisniaus napisał(a):A dla mie pierwsze spoko a te ostatnie z napisami tragedia!! Te z napisami (3cie) bedzie bajera jak podjedziesz na wiejska dyskotekeale to tylko moje osobiste odczucia
nie sugeruj sie wiec tym(tak juz mam).Zreszta przypominaja mi felgi co dawniej byly u kolegi w lanosie tyle ze bez napisow.Te piersze maja fajne ramiona wiec po malowaniu zaciskow bedzie cacy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości