Mazda6 GY LF 07' 2.0 Sport Wagon by Shaarky
Ładna GY 
Uprzedziłeś mnie z zaciskami, bo chciałem zrobić identyczne
Naklejki wyglądają elegancko. Skromnie, a spora klasa
Uprzedziłeś mnie z zaciskami, bo chciałem zrobić identyczne
Naklejki wyglądają elegancko. Skromnie, a spora klasa

Śliczne autko,co do ledów to opcja nr 6 sam tak mam
Natomiast na LPG mam 50 000 km i totalnie zero problemow z tym.Montowalem u Bananmina w Busku a jesli ktos daje auto partaczom to nie dziwota ze po paru tyś. Km ma problemy.Czekamy na fotki INSIDE 

-
WisniaUs
Wisniaus napisał(a):Montowalem u Bananmina w Busku
Ja też montowałem gaz u Bananmina,przejechane ponad 5 tys km i zero problemów, nie ma różnicy czy jedziesz na gazie czy na benzynie,tylko jest różnica przy tankowaniu i to spora
Wisniaus napisał(a):co do ledów to opcja nr 6 sam tak mam
Widziałem u Ciebie, ale Ty masz cały plastik wymieniony, a ja myślałem, żeby sam wzorek zrobić.
Z tym gazem to intensywnie myślę, bardzo intensywnie.
Jak ci jeździ na Turanzach? Ja u siebie od nowości (03r) mam Potenzy
, chciałem je wymienić ale o dziwo sprawują się naprawdę dobrze wiec na razie nie ruszam bo mają jeszcze trochę mięcha. Jak już będę wymieniał to dalej na Bridgeston-y ale już Turanzy 

- Od: 26 gru 2012, 13:37
- Auto: była: 323C, 1.5B czerwona, Mazda 6 GG (121KM), 2.0 MZR-CD, 2004r czerwona jest CX9 bordowa
Mogę są juz na ukończeniu. Liczę ze jeszcze przyszły sezon przejdę ale to się zobaczy. Jeździ się dobrze aczkolwiek nie wiem czy to móc auta czy jak ale na mokrym zdarza się z poślizgiem ruszyć.
Dopisano 27 wrz 2013, 19:54:
Mała aktualizacja.
1) AUX-IN dzięki pomocy użytkownika mnieteczek. Zaoszczędziło mi to sporo kasy, bo w zupełności mi wystarczy zamiast Xcarlinka z BT. Jestem bardzo wdzięczny mnieteczkowi – jakość wykonania super, nawet sam mi go zamontował. Jak macie z tym problem uderzajcie bezpośrednio do niego i po temacie.
2) Liczę jutro na ładną pogodę to postaram się pocykać trochę fotek
Ciąg dalszy walki ze spalaniem
Jakbym uczył się jeździć 
Dopisano 27 wrz 2013, 19:54:
Mała aktualizacja.
1) AUX-IN dzięki pomocy użytkownika mnieteczek. Zaoszczędziło mi to sporo kasy, bo w zupełności mi wystarczy zamiast Xcarlinka z BT. Jestem bardzo wdzięczny mnieteczkowi – jakość wykonania super, nawet sam mi go zamontował. Jak macie z tym problem uderzajcie bezpośrednio do niego i po temacie.
2) Liczę jutro na ładną pogodę to postaram się pocykać trochę fotek
Ciąg dalszy walki ze spalaniem
Aktualizacja pierwsze strony.
Dziś dokładne mycie wewnątrz i zewnątrz, wymiana oświetlenia drzwi i wewnątrz na niebieskie oraz białe LEDy w tablicy rejestracyjnej.
No i obiecana sesja.
Dziś zauważyłem, że mój znaczek na tylnej klapie mógłby być lepszy i będę go wymieniał.
Jeszcze raz zapraszam na pierwszą stronę.
Dziś dokładne mycie wewnątrz i zewnątrz, wymiana oświetlenia drzwi i wewnątrz na niebieskie oraz białe LEDy w tablicy rejestracyjnej.
No i obiecana sesja.
Dziś zauważyłem, że mój znaczek na tylnej klapie mógłby być lepszy i będę go wymieniał.
Jeszcze raz zapraszam na pierwszą stronę.
rclmati napisał(a): co do auxa, ile taka impreza kosztuje? Planuje kupic xcarlinka jeszcze w tym roku
Odezwij się do mnieteczka – opłata symboliczna a dla mnie Xcarlinka zastępuje godnie, biorąc pod uwagę koszt.
matthies napisał(a):czytam sobie tą aktualizację pierwszego posta i odnoszę wrażenie, że kolega jakby coś ode mnie pożyczył

Dopisano 29 wrz 2013, 10:58:
W związku z uszkodzeniem znaczka podpowiedziano, żeby całkiem go usunąć. Co wy na to?
Mamy pewność, że tam jest taśma dwustronna?
PS. Wybaczcie mój mało profesjonalny VT

wnętrze Twojej Mazdy nocą... i czuję się jak u siebie
znaczek to kwestia gustu. Ja bym zostawił 
Dziś foto oświetlenia LED tablicy rejestracyjne – dla mnie bomba 
Założyłem również Philips BlueVision Ultra na postojówki, ale niestety nie jestem mega zadowolony. O tyle o ile bez włączonych ksenonów wyglądają lepiej niż wcześniejsze, to gdy włączę ksenony jest dupa
Zamówię chyba jakieś LED i zobaczę czy to da radę.
Założyłem również Philips BlueVision Ultra na postojówki, ale niestety nie jestem mega zadowolony. O tyle o ile bez włączonych ksenonów wyglądają lepiej niż wcześniejsze, to gdy włączę ksenony jest dupa

oby miśki nie przyczepiły się do tego niebieskiego podświetlenia tablicy, ale wygląda nieźle 

Ładna sztuka,te niebieskie ledy z drzwi jedynie bym na białe/czerwone zmienil.Do jazdy dziennej ostatnia opcja dobrze wygląda
powinna być taśma,jakoś lyso bez znaczka,sam ostatnio wrociłem do emblematow.Shaarky napisał(a):W związku z uszkodzeniem znaczka podpowiedziano, żeby całkiem go usunąć. Co wy na to?
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
I tu magia fotografii zadziałała. Na żywo jest bardziej białe niż niebieskie więc spoko. W zasadzie przecież to są BIAŁE LEDY. Zdjęcie robiłem słoikiem z musztardy