Na forum jestem od ponad roku (parę postów na początku) to dopiero teraz postanowiłem pokazać swoją Madzię.
Kupiłem ją 2 lata temu od człowieka, który sprowadził ją indywidualnie dla siebie ze stanów. Sprawdzona dzięki forumowiczom z bezwypadkowe.net w carfax'ie i autocheck'u, oraz później przez mechaników, więc jest w 100% bezwypadkowa.
Rok produkcji: grudzień 2006 rok modelowy 2007, pierwsza rejestracja kwiecień 2007 (jak dobrze pamiętam)
kolor: srebrny
silnik: 2.3 16V
skrzynia: automat 5 biegów
Abc, Tsc
Airbag x6
klimatyzacja manualna
wspomaganie
elektryczne szyby z przodu i z tyłu
elektryczny fotel kierowcy
radio z CD (zmieniarka 6 płyt)
przebieg przy zakupie: 24400 mil, obecnie 40800 mil
opony zimowe Nokian WR G2 215/50 R17
opony letnie Uniroyal RainSport 2 215/50 R17 – tu dokupiłem oryginalne felgi mazdy (choć troszkę żałuję, że się pospieszyłem, bo jak widzę niektóre Wasze Madzie na felgach od RX8 to żal ściska ...)
Z ważnych rzeczy to chyba wszystko, reszta wiadomo 4 koła, 4 drzwi, silnik, dach, podwozie itd
Miała odrapany przedni zderzak, który został na nowo polakierowany, niestety ostatniej zimy, jakiś cymbał zahaczył na parkingu i jest lekko przytarty z prawej strony
Z wymienionych rzeczy (dokładnie wczoraj), tarcze hamulcowe i klocki tył, oraz klocki przód. Przetaczałem też tarcze z przodu jakiś rok temu i na razie wszystko ok. Poza tym na bieżąco, oleje, filtry, olej w AT i ostatnio płyn hamulcowy. Jak na razie po 2 latach eksploatacji to bez najmniejszych zastrzeżeń. Jedyna wada tego modelu to chyba apetyt. W mieście 12 trasa 9. Ostatnio przez te ceny paliw coś po głowie chodzi mi instalacja LPG, ale mam nadzieję, że mi przejdzie

Modyfikacji na razie brak. W planie w tej chwili tylko pomalowanie zacisków.
A teraz jak wygląda:

Chyba jej nigdy nie sprzedam